Σε αναζήτηση ανεμβολίαστων στελεχών της δημοτικής αρχής βγήκε η παράταξη Λαμπάκη- Η απάντηση Μιχαηλίδη

Ερωτήματα αναφορικά με το αν είναι εμβολιασμένα δύο στελέχη της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης έθεσε η παράταξη «Πόλη & Πολίτες».  Πιο συγκεκριμένα, η παράταξη ρωτά αν έχουν εμβολιαστεί οι κύριοι Μιχαηλίδης (αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΑ) και Βουρδόλης (Αντιδήμαρχος). Η συνέχεια… στο κείμενο που ακολουθεί.

«Ερώτημα 1:

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ και στενός συνεργάτης του δημάρχου κ. Μπάμπης Μιχαηλίδης, είναι πλήρως εμβολιασμένος; Αν δεν είναι, τότε πως συμμετέχει στις δια ζώσης συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, κατά παράβαση των ισχυουσών διατάξεων;;;

Ερώτημα 2:

Ο αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης του δημάρχου κ. Θόδωρος Βουρδόλης, είναι εμβολιασμένος; Αν δεν είναι, τότε πως εισέρχεται και κάνει βόλτες σε όλους τους αθλητικούς χώρους, κατά παράβαση των ισχυουσών διατάξεων;;;»

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από τον κ. Μιχαηλίδη, ο οποίος τη σελίδα του στο facebook ανάρτησε φωτογραφίες του πιστοποιητικού εμβολισμού του, με το παρακάτω σχόλιο:

«Οι “ΠΟΛΙΤΕΣ & ΠΟΛΙΤΕΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ” με την γνωστή τακτική της άθλιας λασπολογίας,  ανέβασαν post επικαλούμενοι με ερώτηση τους το όνομα μου.

Τους απαντώ με ερωτήματα:

1.  Ο Επικεφαλής Βαγγέλης Λαμπάκης και η υπεύθυνη επικοινωνίας που χρησιμοποιεί αυτή την άνανδρη μέθοδο,  έχουν εμβολιαστεί πλήρως με αντισυκοφαντικό εμβόλιο;

Αν όχι πως κυκλοφορούν ανάμεσα μας μέσα στην δημοκρατική μας κοινωνία;

2.   Πόσο χαμηλά θα  πέσετε ακόμη από τον καημό της απώλειας της εξουσίας;

Γιατί αν δεν το καταλάβατε πιο χαμηλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ !

3.Τα κρύα ντους τα συνεχίζεται που σας σύστησε ο ιατρός σας όταν χάσατε την θέση του Δημάρχου;

Αγαπητοί Δημότες επειδή μιλάμε πάντα με αποδείξεις, σας προσκομίζω παρακάτω το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου. Καλό είναι κύριοι της παράταξης Πόλη κ Πολίτες όταν κάνετε μια δήλωση να συνοδεύεται και από μια φωτογραφία η οποία θα αποδεικνύει τα λεγόμενα σας. Κουραστήκαμε να αποδεικνύουμε την αναξιοπιστία του λόγου σας».

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από την παράταξη Λαμπάκη:

«Προς κύριο Μπάμπη..!

1. Το εμβόλιο που κάνατε τον Σεπτέμβριο του 2021 και δεν το κάνατε όλους τους προηγούμενους μήνες ως θεσμικός (Δεν είστε ιδιώτης, ερασιτέχνης αλιέας ή Ράπερ) και πηγαίνατε στην υπηρεσία σας, στην ΔΕΥΑΑ, με τους τόσους εργαζόμενους και τους τόσους  διοικητικούς υπαλλήλους, αλήθεια τι τους λέγατε;

Συγχρόνως δε, η ηγεσία του Δήμου έθετε σε αναστολή εργαζόμενους που δεν εμβολιάστηκαν (εκ του νόμου)

2. Κυριε Μπάμπη… Πείτε μας;;;

Υ. Γ. Όσο για την ορθογραφία σας, μην ενοχλείστε, υπάρχουν και χειρότεροι».

Σε νέα του ανάρτηση ο κ. Μιχαηλίδης έγραψε:

«Σε Συνέχεια της απάντησης περί εμβολιασμού μου

Κύριε Λαμπάκη και παράταξη Πόλη κ Πολίτες Δεν έθεσα σε κίνδυνο κανέναν εργαζόμενο, διότι όλο το χρονικό διάστημα που εργαζόμουν πριν εμβολιαστω υποβαλλομουν σε rapid test και το κατέθετα στην υπηρεσία, όπως κάθε φορά ειδική ΚΥΑ όριζε προς τούτο.

Διαβάστε ακόμη  Γενικά άστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου – Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες

Η καινούργια γραμμή της παράταξης πόλη και πολίτες, είναι η ενισχυμένη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους. Γι αυτό αναφέρεστε στους τοσους εργαζομενους και τόσους διοικητικούς υπαλλήλους .Δεν είναι και πολλοί! Κάνατε ότι μπορούσατε γι αυτό . Το καταλάβαμε, φτάνει.

Ξαφνικά, συμπονούν και νοιάζονται για όλα τα εργασιακά ζητήματα.

Όταν επί Διοικήσεως τους, είχαν την δυνατότητα με την μοναδική για τα δεδομένα της τοπικής αυτοδιοίκησης ευκαιρία την προκήρυξη 3Κ/2018, να προσλάβουν προσωπικό 30-40 ατόμων ώστε να επανδρώσουν τις υπηρεσίες και να μπορούν να έχουν οι εργαζόμενοι μια ήρεμη εργασιακή ζωή, χωρίς να εξαντλούνται, αγρόν ηγόραζαν. 6 άτομα πρόταση για προσλήψεις. 6 άτομα. Τη στιγμή που έλειπαν 200 από τις οργανικές θέσεις. Όπως φαίνεται και στα πρακτικά οι εργαζόμενοι σύμβουλοι του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Α. απουσίαζαν από την συνεδρίαση διότι ήταν κάθετα αντίθετοι με την απαράδεκτη απόφαση αυτή .

Τώρα πουλάει να κάνουμε τους εργατοπατέρες και φιλεύσπλαχνους τη στιγμή που το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν τα προσωπικά σας οφέλη;

Κάνατε ότι μπορούσατε να απαξιώσετε και να ενισχύσετε ηθελημένα την ευρύτερη προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Σταματήστε να διασκεδάζετε τις εντυπώσεις με κούφιες δηλώσεις. Διασκεδάστε κάποια στιγμή και την αλήθεια, ανάλαβετε την ευθύνη όχι για όλα.. Για τα λάθη και τις παραλήψεις σας, αρκεί.

Να είστε σίγουροι πως όταν μου δοθεί η ευκαιρία με απόφαση μου να στελεχωθεί η υπηρεσία όταν ανοίξει η 3Κ θα το κάνω . Διότι γι αυτό θέσαμε υποψηφιότητα για το καλό του Δήμου των Δημοτών και των εργαζόμενων. Ειδικά όταν η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο με δηλωμένους ανέργους στα μητρώα του ΟΑΕΔ να ξεπερνούν τις 15.000.

Αγαπητοί δημότες σας παραθέτω παρακάτω τα έγγραφα της συνεδρίασης διότι μιλούμε πάντα με αποδείξεις όχι με λόγους εντυπωσιασμού».

Στη νέα της ανάρτηση η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης απευθύνεται προς τον Αντιδήμαρχο Θεόδωρο Βουρδόλη:
«Εμείς αναφερόμαστε στα αυτονόητα κύριε Βουρδόλη κι εσείς απαντάτε όπως έχετε άλλωστε το δικαίωμα να απαντήσετε.

Εφ όσον δεν είστε εμβολιασμένος (δικαίωμα σας να αρνείστε) αυτό το κάνατε γνωστό με ανακοίνωση σας (είστε θεσμικός) ή τα φιλαράκια σας μόνο το γνωρίζουν;

Επίσης, οι αθλητές, οι γονείς, το υπόλοιπο των δημοτών έχει ενημερωθεί;

Αν ναι, καλώς. Αν όχι να το διορθώσετε.

Υ.Γ.  Ας σεβαστούμε όμως τους εργαζόμενους που τίθενται σε αναστολή εργασίας λόγω άρνησης.

Λέμε εμείς τώρα».