ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 

Με επιτυχία και αθρόα προσέλευση πολιτών,  στις κάλπες των εκλογικών κέντρων της Αλεξανδρούπολης, ξεκίνησαν οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία, σήμερα 15 Μαΐου του 2022, αναφορικά με την ανάδειξη προέδρου καθώς και για την σύσταση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

Υπενθυμίζεται στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης, πως τα δύο εκλογικά κέντρα βρίσκονται, στο Δημαρχείο της πόλης στον δεύτερο όροφο, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου καθώς και στο Πολυκοινωνικό Κέντρο της πόλης μας.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε νωρίς το πρωί στις 08:00 πμ και ολοκληρώνεται σήμερα στις 20:00 το βράδυ.

Οι πολίτες μέσω αυτής της εκλογικής διαδικασίας, που ξεκινά δημοκρατικά από την βάση της λαϊκής συσπείρωσης και της λαϊκής ετυμηγορίας, απαιτούν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο να υπάρξει μία αλλαγή και μία ανανέωση στο πολιτικό κατεστημένο αυτής της χώρας, καθώς οι πολίτες της βιώνουν τα τελευταία χρόνια ένα απόλυτο καθεστώς, φόβου, αβεβαιότητας και τρομοκρατίας. Η κοινωνική συνοχή της χώρας μας, έχει διασαλευθεί σε όλα τα επίπεδα και πλέον το μήνυμα των πολιτών, προς αυτή την απολυταρχική κυβέρνηση της ΝΔ και στον τρόπο διακυβέρνησης της, είναι ηχηρό και ισχυρό.

Διαβάστε ακόμη  Περιοδεία – παρωδία Σταϊκούρα στον Έβρο με αναμάσημα βαλτωμένων έργων

Οι πολίτες αυτής της χώρας ζητούν άμεσα μια αλλαγή…

Μια αλλαγή που σχετίζεται, με τον στραγγαλισμό που έχουν βιώσει, τόσο σε οικονομικό επίπεδο και ειδικά τους τελευταίους μήνες, λόγω της ακρίβειας που πλήττει το μέσο ελληνικό νοικοκυριό, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο εξαιτίας των αντιφατικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της νόσου COVID-19, καθώς οι πολίτες αυτής της χώρας βίωσαν την σκληρότητα της απομόνωσης με τον χειρότερο τρόπο, καθώς η πολιτεία ήταν απούσα, από τα προβλήματα που βάραιναν τις πλάτες των πολιτών αυτής της χώρας.

Οι πολίτες σήμερα λένε όχι, σε αυτόν τον απολυταρχικό τρόπο διακυβέρνησης, που έχει ως στόχο της επιβίωση των λίγων και όχι την ποιοτική διαβίωση, των πολιτών της χώρας μας.