Σε κινητοποιήσεις καλεί η Επιτροπή Φορέων Τυχερού για την υποβάθμιση της περιοχής

Σε κινητοποιήσεις καλεί πολίτες και θεσμικούς η Επιτροπή Φορέων Τυχερού, έπειτα από μια σειρά αποφάσεων, οι οποίες “δείχνουν εχθρική στάση στους ακρίτες του Έβρου”, όπως αναφέρει η Επιτροπή στην ανακοίνωση. Επίσης καλούν τις διοικήσεις των οργανισμών, τον οποίων η λειτουργία υποβαθμίστηκε, να ανακαλέσουν τις αποφάσεις τους.

Δείτε την ανακοίνωση:

Καλούμε να σταματήσει τώρα ο εμπαιγμός από τους αρμοδίους, θα μας βρουν μπροστά τους.

Θεωρούμε απαράδεκτες τις αλλεπάλληλες αποφάσεις:

1. Απόφαση της διοίκησης των Ελτα να υποβάθμιση τη λειτουργία του τοπικού καταστήματος που πλέον ανοίγει κάθε Τετάρτη και Παρασκευή για 3 ώρες.

2. Την αιφνίδια απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς για άμεσο κλείσιμο του καταστήματος Τυχερού στις 19 Ιουλίου. Να απαντήσει η διοίκηση γιατί ξαφνικά και εμβόλιμα έβαλε στη λίστα το Τυχερό ενώ δεν ήταν στην αρχική της απόφαση.

Διαβάστε ακόμη  2 αθλητές του ΟΦΘΑ στη λίστα των καλύτερων επιδόσεων της ΚΟΕ σε πισίνα 25μ. στην κατηγορία των προαγωνιστικών ηλικιών

3. Την υποβάθμιση πολυιατρείου Τυχερού και των ιατρείων των οικισμών .

Οι παραπάνω αποφάσεις δείχνουν μια εχθρική στάση ενάντια στους ακρίτες του Έβρου τους οποίους να θυμίσουμε ότι στα γνωστά γεγονότα όλοι οι κυβερνητικοί μηδενός εξαιρουμένου είχαν επαινέσει και επισημάνει ότι οι κάτοικοι του Έβρου φυλάνε Θερμοπύλες.

Οφείλουν οι διοικήσεις των παραπάνω οργανισμών να ανακαλέσουν τις αποφάσεις τους.

Η ευγένειά μας έχει εξαντληθεί !!!

Καλούμε όλους τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ & ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΌ να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες για την αποτροπή των παραπάνω αποφάσεων.

Καλούμε όλους τους εβρίτες στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία Τυχερού για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους ότι με το Έβρο δεν μπορεί να παίζει κανείς.