Θα μπορούσε ο καθένας να πει πολλά για τους υποψήφιους βουλευτές των κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο μας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Τα μέσα που χρησιμοποιούν, κάποιες φορές είναι θεμιτά, κάποιες άλλες όχι και τόσο, πάντως, σίγουρα, σε αρκετές περιπτώσεις, δεν λείπει η… φαντασία!

Κάπως έτσι σκέφτηκε και ένας υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, ο Φώτης Καρύδας, ο οποίος, μαζί με το επιτελείο του, είχε την ιδέα να επιστρατεύσει τον Εβρίτη ηθοποιό Ρένο Χαραλαμπίδη, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε ένα, ομολογουμένως, επιτυχημένο προεκλογικό σποτάκι.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο κ. Καρύδας είναι ένας νέος υποψήφιος βουλευτής που εμφανίζεται στο γραφείο επικοινωνίας «Βουλευτόραμα», με επικεφαλής τον Ρένο Χαραλαμπίδη, με το όνομα Διονύσης Γκόρτσος.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη: Πρόσληψη πυροσβεστών καταμεσής της αντιπυρικής περιόδου

Το σποτ κλείνει με τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να περιγράφει πόσο αυτοδημιούργητος είναι, ενώ παρουσιάζεται ως το αντίπαλο δέος στην «παλαιοκομματική» λογική του ψεύτη πολιτευτή που υπόσχεται, αγνοώντας επιδεικτικά  – ή και όχι – πως το κόμμα με το οποίο κατεβαίνει υποψήφιος αποτελεί κεντρικό πυλώνα αυτής της πολιτικής στάσης και συμπεριφοράς, διαχρονικά.