Σέρρες: Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Κώστα Αχ. Καραμανλή

«Μαύρο, μαύρο, στον Καραμανλή, αυτό που του αξίζει, είναι η φυλακή».

“Προκλητική”, χαρακτηρίζουν την υποψηφιότητα του τέως υπουργού Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, που σήμερα διοργάνωσαν μαζική πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο του στις Σέρρες.

Οι συγγενείς των θυμάτων είναι οργισμένοι με την απόφαση του τέως υπουργού να συμμετέχει εκ νέου στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας μετά το δυστύχημα εξαιτίας της οποίας παραιτήθηκε.

O Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών νοίκιασε λεωφορεία για τη μεταφορά των διαδηλωτών στην πόλη της Μακεδονίας.

Ένα από τα συνθήματα που ακουγόταν διαρκώς, ήταν το “Μαύρο, μαύρο, στον Καραμανλή, αυτό που του αξίζει, είναι η φυλακή”.

Εξάλλου, σε πανό με φωτογραφία από τον τόπο του δυστυχήματος αναγραφόταν: “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – 57 ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ”.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και πολίτες των Σερρών.

Διαβάστε ακόμη  Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι μετέφεραν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα 10 μη νόμιμους μετανάστες

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση των ονομάτων των 57 ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου, και με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ο τέως υπουργός και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες, Κώστας Αχ. Καραμανλής. την ώρα της συγκέντρωσης δεν βρισκόταν στην πόλη αλλά περιόδευε σε δήμους και κοινότητες του νομού.

[VID & PICS] Σέρρες | Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Κώστα Αχ. Καραμανλή

[VID & PICS] Σέρρες | Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Κώστα Αχ. Καραμανλή

Πηγή: inkomotini.gr