Σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης για τον θάνατο της 37χρονης εγκύου και του αγέννητου παιδιού της

Σε δίκη για τον θάνατο της Δέσποινας, της συζύγου του εκπαιδευτικού Κώστα Μπακαλάκη και του αγέννητου μωρού της, στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης της, οδηγούνται, σήμερα δύο γιατροί και δύο άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη Δέσποινα, το βράδυ της Τετάρτης, 14 Απριλίου 2021 περίπου στις 21.30 προσήλθε στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης εξαιτίας των αφόρητων πόνων της με τη συνοδεία της οικογένειας της.

Το βράδυ της 14ης Απριλίου του 2021, οι εφημερεύοντες ιατροί της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής Κλινικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, αγνοώντας τα αρνητικά αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων της άτυχης Δέσποινας, φαίνεται ότι βασίστηκαν σε μία λάθος διάγνωση. Να τονιστεί ότι είχαν ληφθεί ούρα για την διενέργεια καλλιέργειας ούρων από την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη  Σεμνά, ταπεινά και… απροειδοποίητα βραβεύτηκε από τον Μητροπολίτη ο Πρύτανης του ΔΠΘ

Το μοιραίο αποτέλεσμα ήταν η Δέσποινα και το αγέννητο μωρό της να πεθάνουν αβοήθητοι στον θάλαμο ενός νοσοκομείου στον έβδομο μήνα της κύησης της.