Σήμερα η κηδεία του αδικοχαμένου Γιώργου Τζανετάκη ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα έπειτα από καταδίωξη μεταναστών

Στην Μητρόπολη της Αλεξανδρούπολης κηδεύεται σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα στις 17:00, ο Γιώργος Τζανετάκης ο οποίος έχασε την ζωή του το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, όταν το όχημα που οδηγούσε ενεπλάκη ακουσίως σε τροχαίο δυστύχημα. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο εκλιπών επέστρεφε από την πόλη της Κομοτηνής στην Αλεξανδρούπολη, όταν η μοίρα έπαιξε για εκείνον ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, καθώς όχημα το οποίο μετέφερε παράτυπους μετανάστες, στην προσπάθεια του να γλιτώσει από τις διωκτικές αρχές, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αφού ανέπτυξε υψηλή ταχύτητα, συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα, το οποίο οδηγούσε ο Γιώργος Τζανετάκης, λίγο μετά τον κόμβο της Μάκρης.

Στο όχημα το οποίο μετέφερε τους παράτυπους μετανάστες, επέβαιναν συνολικά 10 μετανάστες και ο διακινητής τους, ο οποίος οδηγούσε και το όχημα. Λίγο πριν σημειωθεί το τροχαίο δυστύχημα, είχε γίνει σήμα από τους αστυνομικούς προς τον οδηγό του οχήματος, προκειμένου να σταματήσει. Ωστόσο ο οδηγός όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε σε αυτό, αλλά εμβόλισε το περιπολικό, συνεχίζοντας μια ξέφρενη πορεία για περίπου 7 χιλιόμετρα, κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας μέσω επικίνδυνων ελιγμών, προκαλώντας τον θάνατο του Γιώργου Τζανετάκη, καθώς και τεσσάρων επιβατών, του οχήματος που οδηγούσε.

Ο Γιώργος Τζανετάκης, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, είναι συγκλονισμένη καθώς ο θάνατος του, έχει προκαλέσει ένα τεράστιο κύμα θλίψης και συνάμα αγανάκτησης, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο τρόπο, με τον οποίο έφυγε από την ζωή.

Τα σχόλια, μέσω των οποίων εκφράζεται η οδύνη και η αγανάκτηση, για τον άδικο θάνατο του εκλιπόντος, από γνωστούς και φίλους του, έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παράλληλα και το κλίμα είναι βαρύ στην επιχείρηση που εργαζόταν επί σειρά συναπτών ετών, με συναδέλφους του να μην μπορούν και να μην θέλουν να πιστέψουν στον άδικο χαμό του Γιώργου Τζανετάκη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος