Σκάνδαλο καταγγέλλει η παράταξη Λαμπάκη : 75.000 ευρώ σε ιδιώτη για κοπή χόρτων

Ως σκάνδαλο χαρακτηρίζει η παράταξη «Πόλη και Πολίτες» την εργολαβική ανάθεση έναντι 75.000 ευρώ σε ιδιώτη από τη δημοτική για την κοπή χόρτων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα, η απόφαση ελήφθη από την Οικονομική Επιτροπή, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία ο κυριος Ζαμπούκης συνεχίζει να έχει με 5 μέλη από τα εννέα την τεχνική πλειοψηφία, κόντρα στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας (ΣΤΕ).

«Έδωσε την εργολαβία (κοπή χόρτων) σε τρία σημεία του Δήμου ενώ επί δεκάδες χρόνια αυτό γίνεται από την δ/νση Πρασίνου κ’ Καθαριότητας με τους υπαλλήλους του Δήμου.

Επί διοίκησης Βαγγέλη Λαμπάκη σε (9) χρόνια δεν συνέβη ποτέ και με λιγότερους υπαλλήλους, μόνιμους και εποχικούς.

Διαβάστε ακόμη  2,5 (τουλάχιστον) χαμένα χρόνια για το λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Σήμερα όχι μόνο ο Μεγάλος Απών «χαρίζει» ακόμη 75.000€ σε ιδιώτη εργολάβο με θράσος, αφού σε ερώτηση του Βαγγέλη Λαμπάκη αν υπάρχει βεβαίωση της δ/νσης πρασίνου που να βεβαιώνει ότι η δ/νση αδυνατεί ν’ ανταποκριθεί, η απάντηση ήταν ΟΧΙ!!!

Είναι σαφές πως πρόκειται για προκλητική απόφαση που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου, από τη στιγμή που μόλις το Μάρτιο ο Διγενής Ηλίας (ή αλλιώς, ο Μέγας Αλήθειας) ανακοίνωνε την πρόσληψη επιπλέον 60 συμβασιούχων οκτάμηνης διάρκειας!

Λεφτά υπάρχουν, πάρτε κόσμε!!»