Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, όταν ένας πολίτης, που συστήθηκε ως Θανάσης Ζωγράφος, δημοσιογράφος, κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι τον εξαπάτησε.

«Είστε απατεώνες, με εξαπατήσατε, μου χρωστάτε χρήματα» φώναζε ο συγκεκριμένος, ζητώντας από τους δημοτικούς συμβούλους να διαχωρίσουν τη θέση τους, ειδάλλως θεωρούνται όλοι, όπως είπε, απατεώνες.

Οι καταγγελίες αυτές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν για ποιο λόγο ένας πολίτης τους χαρακτηρίζει όλους απατεώνες, δίχως όμως αποτέλεσμα, αφού, για ακόμη μία φορά, ο πρόεδρος του οργάνου Γιώργος Καϊσας, εμφανίστηκε αμήχανος και άπειρος. Αρκέστηκε στο να επαναλαμβάνει ότι δεν προβλέπεται από τη διαδικασία, ότι οφείλει να κρατήσει τη διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο, παρακαλώντας τον καταγγέλλοντα να βγει έξω από την αίθουσα. Στο τέλος, μετά από παρότρυνση μάλλον του Δημάρχου, είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία. Ακολούθησαν νέες φωνές και διαμαρτυρίες, τόσο από τον πολίτη όσο και από δημοτικούς συμβούλους, που είτε έβαλλαν κατά του προέδρου είτε κατά του καταγγέλλοντα. Τελικώς, τα πνεύματα ηρέμησαν, το σήριαλ όμως συνεχίστηκε, όπως μαθαίνουμε, στα δικαστήρια, καθώς Ζαμπούκης και Ζωγράφος θα συναντηθούν στις δικαστικές αίθουσες  μετά από μηνύσεις που κατατέθηκαν.

Διαβάστε ακόμη  Κακοκαιρία Άριελ: Άστατος ο καιρός σε όλη την χώρα με βροχές και καταιγίδες