Σκηνές απείρου κάλλους στο ΔΣ Καβάλας: «Συριζόσκυλα, δεν πάτε να *μπιπ*»

Μία εντελώς άτυχη, παρ’ όλα αυτά απαράδεκτη, στιγμή είχε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος, ο οποίος, σε ζωντανή μετάδοση συνεδρίασης του οργάνου, προφανώς μη γνωρίζοντας πως ό,τι λέγεται, καταγράφεται, καταφέρθηκε με απίστευτους χαρακτηρισμούς εναντίον υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Την αποκάλυψη αλιεύσαμε από το kavalapost.gr, το οποίο, όπως αναφέρει, κατά τη διάρκεια της πρώτης μετεκλογικής συνεδρίασης του Σώματος, στις 10/6, και στο περιθώριο της συζήτησης για την επικείμενη έλευση νέας «φουρνιάς» μεταναστών και προσφύγων στη Δομή του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου, ο κ. Γραμμένος «πιάστηκε» από την κάμερα που καλύπτει διαδικτυακά τις συνεδριάσεις να λέει:

«Θα (τα) αλλάξει η κυβέρνηση η επόμενη; Κωλοσυριζόσκυλα όλα να πούμε… σας έχουνε εγκλωβίσει μέσα και θα σας βγάλουμε εμείς από τη δύσκολη θέση; Δεν πάτε να γαμηθείτε να πούμε…»!

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γραμμένος, εκτός από πρόεδρος του ανώτατου δημοκρατικού οργάνου του Δήμου, τυγχάνει και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας. Για την ιστορία, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, με δηλώσεις του στο «Κόκκινο Καβάλας», σημείωσε πως όσα λέγονται για άφιξη χιλιάδων μεταναστών στην πόλη είναι ψέματα, συμπληρώνοντας ότι γίνονται εργασίες στη δομή της Καβάλας, αλλά αυτές αφορούν την αποκατάσταση ζημιών λόγω της πολύχρονης χρήσης και μια μικρή επέκταση του δυναμικού της δομής. Θα γίνει δομή 800 θέσεων, από (περίπου) 500 που είναι σήμερα, οι οποίες (οι επιπλέον) θα αξιοποιηθούν σε περίπτωση ανάγκης, λόγω της αβεβαιότητας σε ό,τι αφορά την πιθανή αύξηση προσφυγικού-μεταναστευτικού κύματος το καλοκαίρι.