«Σκοτώνονται» τα τοπικά στελέχη της ΝΔ μετά την συντριβή Μέτιου

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια, όπως λέει ο σοφός λαός. Το ίδιο και η πολιτική συντριβή του εκλεκτού σου υποψηφίου, για χάρη του οποίου μάλιστα είχε έρθει στην Αλεξανδρούπολη ολόκληρος πρωθυπουργός για να τον υποστηρίξει και να δώσει «γραμμή» υπέρ του για πολλοστή φορά… Τελικώς, επειδή το πολύ το «Κυρ ελέησον» το βαριέται και ο παπάς (για να παραμείνουμε στο mood των παροιμιών) οι πολίτες της ΑΜΘ δεν πείστηκαν και γύρισαν την πλάτη στον Χρήστο Μέτιο, την προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Περιφερειάρχη που συνέδεσε το όνομα του και την πολιτική του πορεία με την κατάταξη της ΑΜΘ στις χαμηλότερες θέσεις των δεικτών ανάπτυξης και ευημερίας σε όλη την Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν, το αποτέλεσμα το οποίο προφανώς και δεν ανέμενε κανείς στη ΝΔ έχει φέρει πολλή γκρίνια η οποία μεταφράζεται σε αλληλοκατηγορίες και αλληλοκαρφώματα μεταξύ στελεχών της ΝΔ τόσο σε ΑΜΘ όσο και στον Έβρο ειδικότερα. Τα περισσότερα από αυτά γίνονται ιδιωτικώς, δεν έλειψαν όμως και οι δημόσιες αιχμές που άφησε για παράδειγμα ο Ανδρέας Γραμμενίδης, υποψήφιος στον Έβρο με τον κύριο Μέτιο. Όπως έιπε στον Status Radio, «η παράταξη δεν είχε ούτε ιστοσελίδα για να επικοινωνήσουμε το έργο της Περιφερειακής Αρχής… η παράταξη του κ. Τοψίδη ήταν πιο λαμπερή και πολύχρωμη»…!

Διαβάστε ακόμη  Παύλος Α. Μιχαηλίδης : (FSRU) Άνθρακας ή θησαυρός;

Μπορεί επίσημα ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ να προσπαθεί να δικαιολογήσει την απώλεια της Περιφέρειας ΑΜΘ με δηλώσεις του τύπου «ναι αλλά και ο Τοψίδης ΝΔ είναι», όμως η αλήθεια είναι πως το κλίμα είναι πολύ βαρύ γιατί όσο ΝΔ και να είναι ο κύριος Τοψίδης, ήταν αντάρτης που σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις πήγε κόντρα στην κομματική επιλογή. Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά όπως μαθαίνουμε με στελέχη να κατηγορούν άλλα στελέχη για μη επαρκή στήριξη της υποψηφιότητας του Χρήστου Μέτιου, για λάθη, αστοχίες και παραλείψεις. Φανταστείτε τι θα γίνει αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες ότι τελικώς, από τον Έβρο, μπορεί να μην εκλεγούν τρεις σύμβουλοι από τον συνδυασμό Μέτιου, όπως  προβλέπονταν, αλλά μόνο δύο…