Με τραγικό τρόπο εξελίχθηκε καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη
Σφοδρότατο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των στροφών κοντά στον κόμβο της Μέστης, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και αφού εμβόλισε περιπολικό όχημα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας, οδηγώντας με επικίνδυνο τρόπο και αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.
Στο σημείο του δυστυχήματος, κατέφθασαν άμεσα, 4 περιπολικά, 2 πυροσβεστικά οχήματα και αρκετά ασθενοφόρα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, υπάρχουν 6 νεκροί και 7 σοβαρά τραυματισμένοι, κάποιοι από τους οποίους ενδεχομένως να μην τα καταφέρουν, εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυματισμών που φέρουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκίνητο, γεμάτο με 10 μετανάστες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα το οποίο επέστρεφε από την Κομοτηνή στην Αλεξανδρούπολη.
Δυστυχώς ο 46χρονος οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου, που επέστρεφε στην Αλεξανδρούπολη είναι και αυτός νεκρός, καθώς υπέκυψε στα τραύματα του.
Η προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης
Φωτογραφία Άρθρου: evros24.gr