Στη φυλακή επικίνδυνος άνδρας που αναστάτωσε την Αλεξανδρούπολη οδηγώντας επικίνδυνα

Στις φυλακές Κομοτηνής οδηγήθηκε ήδη ένας άνδρας που αργά τη νύχτα της Πέμπτης αναστάτωσε την Αλεξανδρούπολη οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο οδηγός που μάλιστα δεν είχε δίπλωμα, ήταν μεθυσμένος και… οδηγούσε με σβηστά φώτα πορείας. Λίγο πριν τη γέφυρα Μαΐστρου στα φανάρια του ΚΕΓΕ, προσέκρουσε σε όχημα που είχε σταματήσει σε κόκκινο σηματοδότη.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, με τη συμμετοχή της τροχαίας και της ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο ακολούθησε η προσπάθεια του οδηγού να διαφύγει κάνοντας όπισθεν και θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των αστυνομικών.

Οι άνδρες της αστυνομίας δέχτηκαν και απειλές για τη ζωή τους αλλά ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον επικίνδυνο οδηγό, ο οποίος χθες Παρασκευή 19 Ιουλίου οδηγήθηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε 37 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή. Μεταξύ των κατηγοριών που του απαγγέλθηκαν ήταν διατάραξη της εύρυθμης κυκλοφορίας οχημάτων, αντίσταση κατά των αρχών, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Συνολικά βρέθηκε αντιμέτωπος με 3 αδικήματα του ποινικού κώδικα και 2 αδικήματα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Η επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης πρόλαβε τα χειρότερα και ευτυχως δεν υπήρξαν τραυματισμοί πολιτών. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που άνδρας είχε εμπλακεί σε μη νόμιμες πράξεις…αυτή τη φορά όμως κατέληξε στη φυλακή.