Στην Αλεξανδρούπολη Κλιμάκιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού

Στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης βρέθηκε την Τετάρτη κλιμάκιο της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑ.Δ.Δ.Ε.) με επικεφαλής τον Γερουσιαστή της Πολιτείας Rhode Island των ΗΠΑ κ. Λεωνίδα Ραπτάκη. Στην αποστολή συμμετείχαν και αιρετοί σε κοινοβούλια χωρών όπως η Αμερική, Αυστραλία,  Καναδά, Σουηδία, Γαλλία, ενώ η συμμετοχή, όπως ειπώθηκε, θα ήταν μεγαλύτερη, αν δεν υπήρχε η πανδημία του κορωνοϊού.

Στόχος της επίσκεψης, σύμφωνα με τον κ. Ραπτάκη ήταν να δουν τα μέλη του κλιμακίου την περιοχή μας από κοντά και να πληροφορηθούν για τις αναπτυξιακές της δυνατότητες, αλλά και τα προβλήματά της. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος, είναι πολύ πιθανό, μια ανάλογη επίσκεψη να επαναληφθεί το καλοκαίρι.  

Διαβάστε ακόμη  2 αθλητές του ΟΦΘΑ στη λίστα των καλύτερων επιδόσεων της ΚΟΕ σε πισίνα 25μ. στην κατηγορία των προαγωνιστικών ηλικιών

«Είναι σημαντικό να έρθουμε, να δούμε, να μάθουμε και  να πάμε μετα στις χώρες μας και να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο, και στα οικονομικά ζητήματα. Εμείς παίρνουμε το μήνυμα και το μεταφέρουμε στην Ουάσινγκτον DC, μιλάμε με τους συναδέλφους μας στην Αμερική και στις άλλες χώρες.  Η Αλεξανδρούπολη δεν είναι πια από τα παλιά χρόνια, είναι η καινούρια Αλεξανδρούπολη κι αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι και για τον ελληνικό λαό και για την ελληνική οικονομία και για την ελληνική ασφάλεια».

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το βίντεο των δηλώσεων :

https://www.facebook.com/100132428236876/videos/524940342581043/