Στην κυκλοφορία κι άλλο τμήμα του κάθετου άξονα του Έβρου

Στον Έβρο έχει προγραμματιστεί να βρεθεί την Τρίτη 11/12 κλιμάκιο της Εγνατίας Οδού, από το Τμήμα Υποστήριξης Συγκοινωνιακών Τμημάτων, προκειμένου να πραγματοποιήσει επιθεώρηση ασφαλείας πριν την επικείμενη παράδοση στην κυκλοφορία ενός ακόμη τμήματος στο δρόμο Μάνδρα- Ψαθάδες του πολύπαθου κάθετου άξονα.

Τα έργα στον κάθετο άξονα προχωρούν πλέον δίχως προβλήματα και υπολογίζεται ότι το τμήμα Κισσάριο – Μάνδρα θα είναι έτοιμο να παραδοθεί στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Όπως αναφέρει το radioevros.gr, φημολογείται έντονα ότι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης θα βρεθεί στον νομό για την επικείμενη παράδοση του έτοιμου πλέον τμήματος στην κυκλοφορία.

Διαβάστε ακόμη  Τον Μάιο το δεύτερο φορτίο LNG στον FSRU Αλεξανδρούπολης

Μαζί με την παράδοση και την σύνδεση των δύο τμημάτων ολοκληρώνεται το κομμάτι του κάθετου άξονα Μάνδρα – Κισσάριο, το οποίο έχει πολλαπλώς χαρακτηριστεί το πλέον επικινδυνότερο σημείο του κάθετου άξονα. Η παράδοση του νέου τμήματος στην κυκλοφορία θα γίνει τμηματικά από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας όπου έχει προγραμματιστεί να δοθεί αρχικά η παράκαμψη των Λαβάρων, με το νέο τμήμα του δρόμου να περνάει πλέον έξω από το χωριό. Μετά από αυτό έχουν προγραμματιστεί σταδιακά για να δοθούν και τα μικρότερα τμήματα σε όλο το μήκος του νέου δρόμου Μάνδρα – Ψαθάδες