Στην τελική ευθεία οι δανειστικές βιβλιοθήκες του ΠΓΝΑ 

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η δράση που οργάνωσε και υλοποίησε με επιτυχία και τη συμβολή πολλών πολιτών ο Σύλλογος Φίλων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης «Ηρόδικος ο Σηλύμβριος».

Η προσπάθεια υπό τον τίτλο «Χάρισε κι εσύ ένα βιβλίο» ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, με στόχο  τη δημιουργία δανειστικών βιβλιοθηκών σε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου, με τη βοήθεια των μελών του, αλλά κυρίως με τη συνεισφορά εθελοντών και χορηγών. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια προσφέροντας καθημερινά δεκάδες βιβλία για το νοσοκομείο. Οι ασθενείς και οι συνοδοί θα μπορούν να συνεχίσουν το διάβασμα και μετά το εξιτήριο, με τη μοναδική υποχρέωση να επιστρέψουν τα βιβλία τους όταν τα ολοκληρώσουν.

Σε ανάρτησή του ο Σύλλογος, σημειώνει: «Μπήκαμε στην τελική ευθεία! Σε λίγες ημέρες τοποθετούνται οι βιβλιοθήκες στο Π.Γ.Ν.Α. Η δράση μας αυτή θα είναι συνεχής!!!»

https://www.facebook.com/filoipgna/posts/406324117965644?__cft__[0]=AZXMscLM2BceQODqbd6SKljnt_EPOhQZk51vliqiD516v8vZRCs7KgxldbKIygDXZrg3pHnWZcg4fMifHG5FFUVuUXEyRpNYfyryeE1QwppFJmnWFXptcSeYB7wCqz8o9KtD7h7HmeVkARzYHlv7Xdj4&__tn__=%2CO%2CP-R