Στις 29/2 τελευταία συνάντηση των συμμετεχόντων στην αποκριάτικη παρέλαση

“Τα πράγματα είναι μονόχρωμα και μονότονα εδώ και πολύ καιρό… Πάμε να τα χρωματίσουμε παρέα και φέτος!!”. Αυτό ήταν το μήνυμα που εκφράστηκε στη δεύτερη συνάντηση του Αντιδημάρχου, κ. Στέλιου Βραχιόλογλου, με όλους τους συμμετέχοντες στην αποκριάτικη παρέλαση. Στη συνάντηση ήταν απόλυτα εμφανές ότι κάθε χρόνο η μεγάλη αποκριάτικη παρέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης γίνεται όλο και μεγαλύτερη καθώς προστίθενται νέα μέλη και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο και δημιουργικό.

Για πρώτη φορά φέτος στην παρέλαση θα συμμετάσχουν παιδικοί σταθμοί με τους πολύ μικρούς καρναβαλιστές, σχολές χορού αποφασισμένες να χορέψουν όλο τον κόσμο στους ρυθμούς τους και όλα τα δημοτικά σχολεία ετοιμοπόλεμα να δώσουν το δυναμικό παρόν τους.

Διαβάστε ακόμη  Πανελλήνιο μετάλλιο για Φάνη και Άννα Μήτκα του Εθνικού στο πινγκ πονγκ

Η τρίτη και τελευταία συνάντηση όλων όσων θα συμμετάσχουν στην αποκριάτικη παρέλαση-ακόμη και αυτών που δεν παραβρέθηκαν στις δύο προηγούμενες συναντήσεις- ορίζεται για τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 20.00 μ.μ. στο Δημαρχείο (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, 2ος όροφος).
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το Παιχνίδι του Παιδιού είναι πολύ δημιουργικό όταν συμμετέχουν και οι μεγάλοι και οι στιγμές που μοιράζονται γίνονται μαγικές αναμνήσεις.
Για αυτό λοιπόν, καλούνται και “τα μεγάλα παιδιά” να πάρουν μέρος στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Αλεξανδρούπολης και να τη μετατρέψουν στην πιο χρωματιστή, χαρούμενη και μοναδική γιορτή!