Στο πόδι η Ξάνθη για την υποβάθμιση του νοσοκομείου της

Κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου που έχει προκηρυχθεί για την Τρίτη (21/02) στην Ξάνθη απευθύνουν έξι Σύλλογοι της περιοχής οι οποίοι σε ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού αναφέρουν τα εξής:

Ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας , οι σύλλογοι μας δεν θα μπορούσανε να μείνουνε  αμέτοχοι και να μην στηρίξουνε την κινητοποίηση που έχει προαναγγείλει για την Τρίτη (21/02) το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης με σκοπό τη διαμαρτυρία για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου της πόλης μας.

Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό γιατί είναι προϋπόθεση της ζωής μας άρα καμία έκπτωση δεν κάνουμε για την υγεία. Ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας είναι απόλυτη αναγκαιότητα για όλους τους ανθρώπους. Η απαξίωση, η υποστελέχωση και η υποβάθμιση του νοσοκομείου μας έχει μετατρέψει επισφαλή  την λειτουργία του.

Διαβάστε ακόμη  Χ. Δερμεντζόπουλος: “Δεν υφίσταται ιδιωτικοποίηση του νερού”

Είναι σημαντικό να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας για να απαιτήσουμε την ενίσχυση του Νοσοκομείου μας και να φωνάξουμε για ένα νοσοκομείο που θα αρμόζει σε εμάς τους ίδιους και τις οικογένειες μας!

Όλοι/ες την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 17:00, στην κεντρική πλατεία Ξάνθης!

Οι σύλλογοι:

Π.Α.Σ Αντίκας

Πολιτιστικός Σύλλογος «Βάτραχοι»

ΜΠΑΣ Νέα Γενιά

Κρητική Αδελφότητα Ξάνθης

Πολιτιστικός Σύλλογος «Νεολαίρα»

Πολιτιστικός Σύλλογος «Άτλας Σελίνου»