«Στο σφυρί» για εκμετάλλευση από ιδιώτη ο θερινός κινηματογράφος «Φλοίσβος»

«Στο σφυρί» βγάζει η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης τον δημοτικό  θερινό κινηματογράφο «Φλοίσβο».

Στην τελευταία του συνεδρίαση, το ΔΣ της ΤΙΕΔΑ αποφάσισε ομόφωνα να εξουσιοδοτήσει τον Προέδρο Βασίλη Δέλκο να προχωρήσει σε συνεργασία με νομικό, προκειμένου να συντάξουν διακήρυξη για δημοπράτηση του θερινού κινηματογράφου. 

Να σημειωθεί πως προσπάθεια για να δοθεί ο ιστορικός κινηματογράφος για εκμετάλλευση σε ιδιώτη είχε γίνει και επί δημαρχίας Αλεξανδρή, ωστόσο υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις και το θέμα δεν προχώρησε. Τώρα και με τη δικαιολογία ότι τα έσοδα της ΤΙΕΔΑ έχουν καταρρεύσει, η δημοτική αρχή είναι έτοιμη να προχωρήσει στο ξεπούλημά του.

Διαβάστε ακόμη  «Υπέκλεψε» και τη δουλειά του Προέδρου της Βουλής - Έκλεισε μόνος του τη συζήτηση κι έφυγε (Δείτε το βίντεο)

Είχε προηγηθεί επιστολή επαγγελματία της πόλης προς την ΤΙΕΔΑ, ο οποίος μάλιστα ήταν και μέλος του ΔΣ της επιχείρησης προτού παραιτηθεί πριν λίγο καιρό… 

Αναλυτικά η απόφαση της ΤΙΕΔΑ, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια: 

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A921%CE%A8%CE%9F%CE%9B%CE%9C8-2%CE%918?inline=true