«Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί» (ή για παράνομο πάρκινγκ), κύριε Αντιπρόεδρε της ΔΕΥΑΑ!  

Μία ανάρτηση, σε πανηγυρικό-εξυπνακίστικο ύφος, έκανε  ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Μπάμπης Μιχαηλίδης, την οποία συνόδευσε μάλιστα με το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό, στο οποίο αποτυπώνονταν η παράνομη στάθμευση του οχήματος του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστα Γκοτσίδη σε πεζόδρομο της Αλεξανδρούπολης.
Έγραψε ο -με κοντή μνήμη- κ. Μιχαηλίδης στο facebook:

«Ποια είναι η ετυμολογία της λέξης Π Ε Ζ Ο – ΔΡΟΜΟΣ;  Ένας δρόμος που κυκλοφορούν πεζοί, μητέρες με τα μωρά τους και ηλικιωμένοι η ένας χώρος στάθμευσης για αυτοκίνητα αιρετών;;

Ε κύριε Γκοτσίδη και κύριοι της παράταξης πόλη κ πολίτες;;;!!!»

Φυσικά και η παράνομη στάθμευση είναι μία λάθος επιλογή και το πρόστιμο, όταν και όπου επιβάλλεται, απολύτως δικαιολογημένο. Όμως, η κριτική θα ήταν σαφώς πιο εύστοχη, πειστική και ειλικρινής, αν ο καταγγέλλων και οψίμως ευαίσθητος ως προς τις παράνομες σταθμεύσεις κ. Μπάμπης Μιχαηλίδης δεν είχε πιαστεί κα ο ίδιος «με τη γίδα στην πλάτη», όπως λέει ο λαός, στο παρελθόν.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Παύλου Μιχαηλίδη, πριν από ακριβώς 2  χρόνια για την ίδια ακριβώς παράβαση στην οποία είχε υποπέσει ο φρεσκοεκλεγμένος τότε κ. Μπάμπης: 

Επίσης ο κ. Μιχαηλίδης μας έχει συνηθίσει σε παρατυπίες , καθώς μερικούς μήνες πριν είχε «συλληφθεί» από την κάμερα να καπνίζει μέσα στο δημόσιο κτήριο της ΔΕΥΑΑ , ενώ απαγορεύεται το κάπνισμα. Θέμα που είχε αναδείξει το evrosonline 

Διαβάστε ακόμη  Πού να μην είχατε αφοσιωθεί στα προβλήματα του πολίτη, κύριε Δερμεντζόπουλε…

https://evrosonline.gr/ntoymaniase-ti-deyaa-o-antiproedros-t/

 και είχε αναγκάσει τον κ. Μιχαηλίδη να ζητήσει συγγνώμη. Επίσης αναπάντητη παραμένει η ερώτηση που του είχαμε απευθύνει εάν γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου αυτοκινήτου smart.

Επειδή ο κύριος Μιχαηλίδης  έδειξε την ευαισθησία του για την προσβασιμότητα των μητέρων με τα μικρά μωρά τους μήπως θα έπρεπε να επισημάνει και στα οχήματα της ΔΕΥΑΑ να μην παρκάρουν σε διαβάσεις;;;Μάλιστα όταν αυτές βρίσκονται μερικά μέτρα από το κτήριο της επιχείρησης ύδρευσης όπου βρίσκεται και το γραφειο του!!!

Βέβαια θα μπορούσε να εξηγήσει στον κύριο Μιχαηλίδη την ετυμολογία της λέξης πεζόδρομος , ο συνάδελφος του αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Ηλίας Δαστερίδης 

Είναι απορίας άξιο λοιπόν εάν τα στελέχη του κυρίου Ζαμπούκη μετά από ένα δύσκολο απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο όπου σύσσωμη η αντιπολίτευση τον κατηγορούσε για αντιδημοκρατική συμπεριφορά ( Χαιρετισμούς στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ.Καΐσα) επέλεξαν να δημοσιεύσουν ως απάντηση τις συγκεκριμένες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν δέκα μέρες πριν !

Εάν πράγματι ισχύει αυτό το σενάριο , πόση απελπισία και ασχετοσύνη διακατέχει το επικοινωνιακό επιτελείο που κρατούσε ως το το μυστικό όπλο δέκα μέρες τις συγκεκριμένες φωτό. Γελάει και το Δελφινάριο !