Σύμφωνα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Νίκος Χαρδαλιάς βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και συναντήθηκε χθες 6 Νοεμβρίου, με τους Διοικητές των μονάδων του Δ’ Σώματος Στρατού, ενώ σήμερα Δευτέρα αναμένεται να περιοδεύσει κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έγραψε αναλυτικά στην ανάρτηση του

«Πρώτος Σταθμός : Έβρος (6 και 7 Νοεμβρίου 2022)
Σήμερα το βράδυ, θα συναντηθώ με τους Διοικητές της 1ης Στρατιάς, του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ) και των υπαγόμενων Σχηματισμών στο Δ΄ ΣΣ, στην Αλεξανδρούπολη.

Αύριο, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου θα κινηθώ κατά μήκος των χερσαίων ελληνοτουρκικών συνόρων στις Περιοχές Ευθύνης των XII και XVI Μηχανοκίνητων Μεραρχιών Πεζικού και θα επισκεφθώ τα Επιτηρητικά Φυλάκια «ΚΗΠΩΝ», «126», «ΔΙΛΟΦΟΥ», «ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΥΘΙΟΥ» και το Παρατηρητήριο «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΤΑ». Επίσης, θα μεταβώ στο Στρατηγείο της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο και στην έδρα του Ενιαίου Κέντρου Ελέγχου – Επιτήρησης Συνόρων στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας.

Δεύτερος Σταθμός : Λήμνος (7 Νοεμβρίου 2022)

Τις απογευματινές ώρες θα μεταβώ στη Λήμνο και θα συναντηθώ με Κυβερνητικά στελέχη του Υπουργείου Βετεράνων της Αυστραλίας, τον Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα Arthur Spyrou, τον Έπαρχο και τον Δήμαρχο Λήμνου, με τους οποίους θα συζητήσουμε και θα κάνουμε αυτοψία των χώρων που θα κατασκευασθεί το Μνημείο προς ένδειξη τιμής στους άνδρες του στρατιωτικού εκστρατευτικού σώματος Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας (Australian and New Zealand ArmyCorps – ANZAC), που υπηρέτησαν στο νησί κατά την εκστρατεία της Καλλίπολης 1915-1916.

Τρίτος Σταθμός : Μυτιλήνη (8 Νοεμβρίου 2022)
Την Τρίτη θα παρευρεθώ και θα εκπροσωπήσω την Ελληνική Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εορτασμού της 110ης Επετείου Απελευθέρωσης της Μυτιλήνης και το μεσημέρι θα επιστρέψω στην Αθήνα.
»

Διαβάστε ακόμη  Προς τα δυτικά προσανατολίζεται το ΔΣ Αλεξανδρούπολης για τη μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ της πόλης