Στρατός: ΕΠ.ΟΠ Μάγειρας κατέληξε στο νοσοκομείο από το ξύλο γιατί δεν μοίρασε χαλασμένο ζαμπόν στους φαντάρους-Τώρα έχει να αντιμετωπίσει και Στρατοδικείο!

H Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων μεταφέρει τις παρακάτω πληροφορίες για ΕΠ.ΟΠ που υπηρετεί σε μονάδα του Έβρου: 

ΕΠ.ΟΠ που υπηρετεί  σε μονάδα του Έβρου, με την ειδικότητα του μάγειρα, έκανε καταγγελία σε ανώτερό του για αλλοιωμένα τρόφιμα. 

Οι πληροφορίες λένε ότι ο ανώτερος του, προέτρεψε τον ΕΠ.ΟΠ να τα σερβίρει κανονικά και ο δεύτερος αντέδρασε. Μετά την αντίδραση και άρνηση του ΕΠΟΠ να σερβίρει τα τρόφιμα, το ανώτερο στέλεχος κάλεσε τον μάγειρα στο γραφειο του και εκεί σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μάγειρας ξυλοκοπήθηκε με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί στο Στρατιωτικό Νοσοκομεία . Εκτός από αυτό ο ανώτερος αξιωματικός μήνυσε τον ΕΠΟΠ για ξυλοδαρμό ενώ πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ο θύτης και ο μάγειρας το θύμα. 

Εμείς δεν μπορούμε να λάβουμε θέση για το τι έγινε. 

Διαβάστε ακόμη  Μια Αλεξανδρουπολίτισσα μέλος της Ακαδημίας Αθηνών

Ανησυχούμε ιδιαίτερα για την καταγγελία για τα αλλοιωμένα αλλαντικά και για το ξύλο εντός των μονάδων και καλούμε άμεσα όλους του στρατευμένους και τα στελέχη να αποκαλύψουν και να καταθέσουν την αλήθεια. 

Το ΓΕΣ και η διοίκηση πρέπει να ερευνήσουν, όχι με στημένες ΕΔΕ, ούτε με ΕΔΕ που προέρχονται από στελέχη της μονάδας των γεγονότων, τι πραγματικά έγινε και εάν υπήρξε ευμενής μεταχείριση στρατιωτών ή στελεχών, προκειμένου να καταθέσουν υπέρ της μίας πλευράς. 

Όλοι πρέπει να πουν ό, τι γνωρίζουν για πιθανόν αλλοιωμένα τρόφιμα, για τη βία και για το τι επακολούθησε.

Είναι αλήθεια τα όσα πληροφορηθήκαμε;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

  • Λίγες ημέρες πριν είχαμε αναφερθεί στο ίδιο θέμα χωρίς λεπτομέρειες.