Αρχική Πολιτική Στυλιανίδης για το άλλοτε «πουλέν» της ΝΔ Οντέρ Μουμίν: Γινόμαστε ρεζίλι

Στυλιανίδης για το άλλοτε «πουλέν» της ΝΔ Οντέρ Μουμίν: Γινόμαστε ρεζίλι

Φωτογραφία: xronos.gr

Για τον πόλεμο που έχει ανοίξει ο δήμαρχος Οντέρ Μουμίν με τους δημοτικούς υπαλλήλους μίλησε ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης μέσα από το ράδιο Χρόνος 87.5fm.

«Γινόμαστε ρεζίλι» είπε χαρακτηριστικά ο πολιτικός, ζητώντας να πρυτανεύσει η σοβαρότητα κι ο πολιτικός πολιτισμός και όλοι μαζί να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα που έχει ο Δήμος Ιάσμου. Προχθές μάλιστα οι σχέσεις δημάρχου και συνδικαλιστών ήρθαν σε τέτοιο σημείο ρήξης που… κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

«Πρώτα απ’ όλα εκεί μερικοί πρωταγωνιστές να σοβαρευτούν, διότι έχουν χάσει τη σοβαρότητά τους. Είναι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί άρχοντες που εκπροσωπούν μία τοπική κοινωνία. Κανείς δεν δικαιούται να διχάζει και να φανατίζει την κοινωνία και μάλιστα σε έναν Δήμο ιστορικό, όπου η συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων είναι υποδειγματική όλα τα προηγούμενα χρόνια και σε ένα Δήμο που μπορεί να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για ολόκληρο το Νομό. Μπορούμε να έχουμε τις πολιτικές μας διαφωνίες και να έχουμε τις προσωπικές μας επιλογές, αλλά αυτού του είδους οι ακρότητες και οι ακραίες συμπεριφορές έναντι υπαλλήλων ή έναντι πολιτικών αντιπάλων κατά τη γνώμη μου δείχνουν ένα περιβάλλον έλλειψης πολιτικού πολιτισμού από κάποιους. Θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει λίγο να συλλογιστούν, να καταλάβουν ποιος είναι ο ρόλος τους και να συμπεριφερθούν με αντίστοιχο τρόπο» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ στην κατακλείδα του κατέληξε στο εξής: «Γινόμαστε ρεζίλι τώρα χωρίς λόγο σε έναν Δήμο που έχει τόσα προβλήματα και αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα ασχολούμαστε τώρα με τη συμπεριφορά κάποιων αξιωματούχων, είτε λέγονται δήμαρχοι είτε λέγονται δημοτικοί σύμβουλοι είτε οτιδήποτε».

Διαβάστε ακόμη  Σκάνδαλο υποκλοπών - Τι ακριβώς κάνει η Δικαιοσύνη;

Να σημειωθεί βεβαίως, διότι δεν διαθέτουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου σε αυτή τη ζωή, ότι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος, ήταν πριν λίγα χρόνια προβεβλημένο στέλεχος – «πουλέν» της Νέας Δημοκρατίας η οποία και τον ανέδειξε. Δείτε πως τον περιγράφει δημοσίευμα: «Άριστος δημοσιοσχετίστας και έχοντας την εύνοια του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, κατάφερε το 2014 να εκλεγεί 1ος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Ροδόπης και 3ος σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με τον συνδυασμό του εκλιπόντα Περιφερειάρχη Γεώργιου Παυλίδη, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια θέση θεματικού Αντιπεριφερειάρχη έως και τις αρχές του 2017, οπότε και ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της πλειοψηφίας ασκώντας δριμεία κριτική στον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Ένα χρόνο μετά παραιτήθηκε και από μέλος της Ν.Δ., ανακοινώνοντας και επίσημα την υποψηφιότητά του για τον δήμο Ιάσμου, πετυχαίνοντας να εκλεγεί την Β’ Κυριακή με ποσοστό 66%, απέναντι στον κ.Κυριάκο Αμούτζα με 34%».