ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου υπό τον Αλέξη Τσίπρα

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Επί τάπητος τα νέα δεδομένα και οι αλλαγές στη στρατηγική που θα πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα – Ενωτικό το κλίμα

ίγο πριν τις 16.00 ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του διευρυμένου Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ υπό τον Αλέξη Τσίπρα και σε συνεργασία με τον Πολιτικό Σχεδιασμό του κόμματος. Η συνεδρίαση έγινε με το κλίμα να είναι ενωτικό.

Ο πρόεδρος του κόμματος που ήδη από χθες το βράδυ (21/5) ανακοίνωσε ότι θα δρομολογηθούν άμεσα αλλαγές στη στρατηγική και στον προσανατολισμό του κόμματος ενόψει των δεύτερων εκλογών. 

Στελέχη του κόμματος αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο σύγκλησης της Πολιτικής Γραμματείας και στη συνέχεια της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ.

Διαβάστε ακόμη  Εβρος: Δείτε όλα τα εκλογικά τμήματα για τις εκλογές της 25 ης Ιουνίου

Επισημαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη χθεσινή του δήλωση σημείωσε ότι  «Οι αγώνες έχουν και οι νίκες και ήττες. Τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Ο εκλογικός κύκλος ωστόσο δεν έχει ακόμα τελειώσει δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου.  Πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους στην επόμενη κρίσιμη και τελική εκλογική μάχη». 

Πηγή: avgi.gr