Σύλληψη μεγαλοαπατεώνα “επενδυτή” στην Αλεξανδρούπολη. Είχε εξαπατήσει δεκάδες ανθρώπους!

Ένας υπήκοος Τυνησίας περίπου 50 ετών έπεσε στα χέρια της αστυνομίας χθες στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για άτομο με πλούσιο «βιογραφικό» καθώς φέρεται να έχει διαπράξει μεγαλοαπάτες στην Ελλάδα και την Κύπρο ενώ υπήρχε σε βάρος του και  ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Interpol. Οι άνδρες της ασφάλειας στην Αλεξανδρούπολη σημείωσαν νέα μεγάλη επιτυχία κατορθώνοντας να ξετυλίξουν το νήμα της περίεργης ιστορίας που έλεγε ο ίδιος, καθώς είχε πλαστά ελληνικά χαρτιά και συστήνονταν ως μεγαλοεπενδυτής!

Μάλιστα χρησιμοποιούσε και το όνομα γνωστού πολιτικού από τον Έβρο για να πείθει τα θύματα του.Ο 50χρονος έλεγε ότι διαχειρίζεται μεγάλα funds από το εξωτερικό και έψαχνε για επενδύσεις στην χώρα μας! Πλησίαζε τα υποψήφια θύματα και προσπαθούσε φυσικά να τους πείσει να επενδύσουν χρήματα…

Στην Αλεξανδρούπολη νοίκιαζε  και γραφείo και όπως λένε οι πληροφορίες του alexpoli.gr στα θύματά του έταζε..λαγούς!

Ο «επενδυτής» επίσης πέρα από την interpol, από την οποία υπήρχε ένταλμα σύλληψης για απάτες στην Κύπρο, είχε εις βάρος του και ένταλμα σύλληψης από εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη για απάτες στην συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία φέρεται να έχει εξαπατήσει τουλάχιστον 70 άτομα στην Κύπρο και γύρω στα 50 άτομα στη Θεσσαλονίκη. Σε όλες τις περιπτώσεις παρουσίαζε μεγαλόπνοα σχέδια επενδύσεων, έπαιρνε προκαταβολές και εξαφανίζονταν. Στην Κύπρο είχε βγάλει με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον 300.000 ευρώ αναφέρουν πληροφορίες ενώ στη Θεσσαλονίκη έκανε «έσοδα» της τάξεως των 30.000 ευρώ περίπου. Στην Αλεξανδρούπολη είναι άγνωστο προς το παρόν αν κατάφερε να αποσπάσει χρήματα, είχε όμως πλησιάσει ανθρώπους και προσπαθούσε να τους εξαπατήσει.