Μια σειρά επισκέψεων και επαφών με στελέχη και εκπροσώπους της Αegean Airlines σε άριστο κλίμα ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με στόχο να ανοίξει και άλλο την «βεντάλια» τόσο με τις πτήσεις όσο και με ένα ευρύτερο πλαίσιο τουριστικής υποστήριξης και προβολής όχι μονάχα του Δ. Αλεξανδρούπολης αλλά όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση της σύνδεσης της Αλεξανδρούπολης με το Ηράκλειο της Κρήτης δυο φορές την εβδομάδα. Το πρώτο δρομολόγιο ξεκινά το Σάββατο 31 Ιουλίου .

«Τα μηνύματα είναι θετικά καθώς υπάρχει εξαιρετική ανταπόκριση .Ξεκινάμε με θετικό πρόσημο και εάν μείνουμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο ανταπόκρισης από το επιβατικό κοινό εκτιμώ ότι το δρομολόγιο αυτό θα συνεχιστεί και το φθινόπωρο» ανέφερε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Ζαμπούκης και τόνισε πως «πρέπει να ενισχύσουμε την γραμμή αυτή να παραμείνει σε χαμηλά κόστη για τους επιβάτες διότι έτσι θα έχουμε πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα προς όφελος και της τοπικής κοινωνίας αλλά και της Τ.Α.»

Διαβάστε ακόμη  Μέσω «myAADE», αλλαγές φορολογικών στοιχείων αλλά και διακοπή εργασιών

Ertnews