Συνάντηση Χρ. Τοψίδη με τον Εμπορικό Σύμβουλο της Πρεσβείας ΗΠΑ

Στην έδρα του Επιμελητηρίου Έβρου πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 6/9/2017 συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου, κου Χριστόδουλου Τοψίδη με τον Εμπορικό Σύμβουλο της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αθήνα, κο Keith L. Silver, και την κα Teresa Gile, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής. Στην συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν επίσης και εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, Dasteri S.A., Prisma Electronics S.A., ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ, ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε., Luncheon Meat S.A., Μύλοι Θράκης Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου παρουσίασε τη δυναμική των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων της Π.Ε Έβρου. Ακολούθησε παρουσίαση των παρευρισκομένων εταιριών από τους εκπροσώπους τους και συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας των δυο φορέων.
Τέλος, αμφότερες οι πλευρές δεσμεύθηκαν, ώστε, να υπάρξουν περαιτέρω δράσεις που θα προωθήσουν την εμπορική συνεργασία επενδυτικών πρωτοβουλιών και επιχειρήσεων των δυο χωρών.

Διαβάστε ακόμη  H Ένωση Γονέων Δήμου Αλεξανδρούπολης καταδικάζει οποιαδήποτε κακοποιητική τακτική