Συνάντηση Μαυρίδη, Άδωνι Γεωργιάδη και τα αρνητικά σχόλια “έπεσαν βροχή”

Συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη είχε προχθές ο Δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης με τον υπουργό Αναπτύξεως Άδωνι Γεωργιάδη, στα πλαίσια της επίσκεψης για διαμονή μόνο, του δεύτερου στον νομό Έβρου. 

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, όπως συνηθίζει, ενημερώνει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τις συναντήσεις που κάνει με θεσμικούς φορείς, με υπουργούς, ακόμα και με φίλους του, τους συνδημότες του. 

Έτσι έκανε και με την συνάντηση που είχε στην Αλεξανδρούπολη με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τα αρνητικά , ειρωνικά και χλευαστικά σχόλια για τον Υπουργό έπεσαν βροχή. 

Ο κόσμος σχολίασε την ιδιότητα του ως τηλεβιβλιοπώλη , που τον πίστευαν περισσότερο τότε, ότι είναι ένας γυρολόγος της πολιτικής και των κομμάτων, ότι είναι ψεύτης αφού υπερασπίζεται την συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα πρόσφατα αγόρευσε για αυτό στη Βουλή, ενώ για να κερδίσει τις εκλογές το 2019 ο ίδιος όσο και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , έλεγαν τα ακριβώς αντίθετα και φυσικά ότι καμία ανάπτυξη δεν έφερε ούτε πρόκειται να φέρει κ.α 

Παρακάτω θα δείτε το σύνολο των αρνητικών σχολίων αφού μόνο δυο ήταν θετικά και εκείνα αφορούσαν στον δήμαρχο.