Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών ΑΜΘ με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Γνωρίζεται ότι την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε στην Καβάλα θεσμική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. ΠΟΛΙΤΗ Αλέξιο.

    Η αντιπροσωπεία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας Αστυνόμο Α΄ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Αντιπρόσωπο της Ε.Α.Α.Μ.Θ. στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών και Β΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, Αστυν. Υποδιευθυντή ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Ένωσης μας Υπαστυνόμο Β΄ ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Πέτρο.

Από τους εκπροσώπους της Ένωσής μας, στο πλαίσιο της καθ’ολα εποικοδομητικής συζήτησης, έγινε ειδική μνεία των θεμάτων που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο το συνδικάτο μας σε θεσμικό, οικονομικό και ασφαλιστικό επίπεδο. Ακολούθως, τέθηκαν και τα ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και ιδίως της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, με έμφαση στην ουσιαστική και έμπρακτη αναγνώριση του υψίστης εθνικής σημασίας αγώνα των αστυνομικών μας για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών, καθώς και για την γενικότερη διασφάλιση της τάξης, ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης των πολιτών.

Διαβάστε ακόμη  O ιδιαιτέρως ενισχυμένος Χατζηδάκης, ο γεωστρατηγικός FSRU Αλεξανδρούπολης, το ρουμανικό ενδιαφέρον και ο ινδικός “δάκτυλος” για το λιμάνι της Καβάλας

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, επέδωσε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας τιμητική πλακέτα, με το έμβλημα της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.