Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: 1η Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών με την συνδρομή των εκπαιδευτών του παραρτήματος Ε.Κ.Α.Β. της Αλεξανδρούπολης

Την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 και από ώρα 09.00’ έως 14.00’ η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την 1η Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών με την συνδρομή των εκπαιδευτών του Ε.Κ.Α.Β. παραρτήματος Αλεξανδρούπολης.

Οι Συνάδελφοι μας που συμμετείχαν στην πρώτη ομάδα, είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε τεχνικές Πρώτων Βοηθειών και να μάθουν τα αναγκαία προκειμένου να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είτε στο οικογενειακό τους περιβάλλον είτε προς όφελος των πολιτών. Οι συνάδελφοι μας εμπλούτισαν τις γνώσεις τους υπό την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών του Ε.Κ.Α.Β. και στο τέλος εξέφρασαν μεγάλη ικανοποίηση για τις πολύτιμες πληροφορίες που έλαβαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.Β. του παραρτήματος Αλεξανδρούπολης για την συνδρομή τους στην πραγματοποίηση της Ημερίδας – Εκπαίδευσης των Συναδέλφων μας σε θέματα Πρώτων Βοηθειών και δίνει την υπόσχεση για συνέχιση παρόμοιων εκπαιδεύσεων και σε άλλα θέματα. 

Διαβάστε ακόμη  Το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης ως σχολείο-πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπερασπίζεται τις αξίες της Ευρώπης

Για το Διοικητικό Συμβούλιο      

Ο  Πρόεδρος                                Ο  Γενικός Γραμματέας                             

                                                                                                           

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος                         ΛΙΤΣΚΑΣ Νικόλαος