Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στη Χιλή λόγω των έργων για το φυσικό αέριο…..

Σύμφωνα με τις καταγγελίες πολίτη…..

Κάτοικοι και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Χιλής στην Αλεξανδρούπολη, όπου εδώ και δύο εβδομάδες πραγματοποιούνται εργασίες του φυσικού αερίου, εξακολουθούν να υφίστανται μια παρατεταμένη ταλαιπωρία. Οι εργασίες πραγματοποιούνται μεταξύ των ρευμάτων κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρότατα προβλήματα ακόμη και στην κίνηση και διέλευσητων των ασθενοφόρων…

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση πολίτη στο facebook στην γνωστή πλέον ομάδα, “Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα στην περιοχή Αλεξανδρούπολης”:

“Η εβδομάδα των Παθών άρχισε στην Χηλη πριν 2 εβδομάδες…Έρμαιο της κάθε εταιρείας και κάθε εργολάβου όλοι οι επαγγελματίες του οικισμού..Με ψευδείς δηλώσεις ότι θα τελείωναν την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκαν τελικά μόνο 2 μέρες και οι πληροφορίες που ακούγονται είναι ότι ειναι απλήρωτοι και πως θα επιστρέψουν μετά το Πάσχα και αν…no money no work …Τραγικές καταστάσεις με αποκλεισμένη την είσοδο της πολης. Τα ασθενοφόρα προς το νοσοκομείο εγκλωβισμένα με σειρήνες αναμμένες, τα λεωφορεία να σταματάνε και να σχηματίζεται ουρά που φτάνει μέχρι το Παιδαγωγικο..κτλ. Οι αρμόδιοι επί του θέματος σε άλλη πόλη ζουνε? Τι πρέπει να γίνει για να παρέμβουν? Καλή Ανάσταση εύχομαι σε ολους”