Συνεχίζουν να ψάχνουν άδεια σπίτια στην Αλεξανδρούπολη και σήμερα!

Απίστευτες καταστάσεις διαδραματίζονται στην περιοχή με την κυβέρνηση να διαψεύδει σε κάθε τόνο ότι θα εγκατασταθούν πρόσφυγες και μετανάστες στον Έβρο, με τα γεγονότα όμως να διαψεύδουν την κυβέρνηση και τους βουλευτές της στον Έβρο… να επιτίθενται σε κάθε φωνή που λέει το αντίθετο.

Είναι πλέον ξεκάθαρο είτε ότι οι βουλευτές δεν θέλουν να πουν αυτά που γνωρίζουν είτε πραγματικά δε γνωρίζουν και μένουν σε διαβεβαιώσεις υπουργών. Σήμερα 17/2 το πρωί, όπως επώνυμα μας αναφέρει κάτοικος της Αλεξανδρούπολης (την ανωνυμία του οποίου θα διαφυλάξουμε), μια άγνωστη κοπέλα του χτύπησε το θυροτηλέφωνο ζητώντας να μάθει αν υπάρχουν άδεια διαμερίσματα στην οικοδομή. Ο ένοικος του διαμερίσματος που απάντησε, ρώτησε για ποιό λόγο ρωτάει η κοπέλα και εκείνη του απάντησε ότι είναι από την στατιστική υπηρεσία… Ο ένοικος δεν απάντησε, της ζήτησε να φύγει και η κοπέλα επέμενε… “Έγινα έξω φρενών, δε φτάνει που με ενόχλησε, επέμενε να της απαντήσω”.

Διαβάστε ακόμη  Στον Έβρο βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

Οι απορίες πολλές… Κανείς φορέας τοπικά δεν έχει ενημέρωση για οποιαδήποτε έρευνα της στατιστικής υπηρεσίας στην περιοχή. Κάνει η στατιστική υπηρεσία έρευνα χωρίς να έχει ανακοινώσει τίποτα στους πολίτες μέσω κοινοποίησης από τα ΜΜΕ; Ποιοι λοιπόν βρίσκονται πίσω από αυτή την υπόθεση και γιατί δεν λένε ποιούς πραγματικά εκπροσωπούν; Πως είναι δυνατόν να συνεχίζονται σχεδιασμοί που η ίδια η κυβέρνηση διαψεύδει; Υπάρχει κάποια υπηρεσία που λειτουργεί αυτόνομα στην περιοχή χωρίς να δίνει λογαριασμό ούτε στην Κυβέρνηση της χώρας; Είναι ανάγκη η ιστορία αυτή που έχει αναστατώσει τους πολίτες να διαλευκανθεί πλήρως. Αναφορές για ανάλογα περιστατικά έχουν γίνει ακόμα και από το Δήμαρχο της πόλης. Μήπως είναι η στιγμή να ερευνήσει ένας εισαγγελέας την υπόθεση για να μάθουμε όλοι ποιοι καταγράφουν άδεια διαμερίσματα στην περιοχή και για ποιο λόγο;;;

Newsroom Alexpoli.gr