Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου με έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη του

Οι εξελίξεις αναφορικά με τον λιμένα της Αλεξανδρούπολης καθώς και την διεκδίκηση και αξιοποίηση της δυτικής χερσαίας ζώνης, αναμένεται να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, το οποίο θα συνεδριάσει το απόγευμα της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου στις 18:30.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Καθορισμός και επικαιροποίηση Τιμών Τελών Δικαιωμάτων και Διδάκτρων Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)
  2. Ορισμός μελών Επιτροπής άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81 για διενέργεια δημοπρασιών για εκποιήσεις και εκμισθώσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης το έτος 2023 (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)
  3. Συζήτηση για τις νέες συνθήκες στο Λιμένα Αλεξανδρούπολης και τη Δυτική Χερσαία Ζώνη (Εισηγ. κ. Πρόεδρος του Δ.Σ.) (θέμα της από 28.11.2022 διακοπείσας τακτικής συνεδρίασης) 
  4. Ονοματοδοσία 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου-Λαζαρίδου Δ.)
  5. Παραχώρηση χώρων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης σε συλλόγους και φορείς για το σχολικό έτος 2022-2023 (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου-Λαζαρίδου Δ.)
  6. Παραχώρηση χώρων των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης σε συλλόγους και φορείς για το σχολικό έτος 2022-2023 (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου-Λαζαρίδου Δ.)
Διαβάστε ακόμη  Ανακαλείται η άδεια της πρώην τράπεζας Έβρου