Συντροφικά “μαχαιρώματα” στη Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης

Εκτός ελέγχου μοιάζει να είναι η κατάσταση στη Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης καθώς η κόντρα Όλγας Βρετοπούλου – Γιάννη Ναϊτίδη μοιάζει παίρνει πλέον διαστάσεις με “μαχαιρώματα” δημοσίως. Μετά την απόφαση  της προέδρου Όλγας Βρετοπούλου να αντικαταστήσει το Γιάννη Ναϊτίδη από τη θέση του αντιπροέδρου υπήρξαν δηλώσεις και από τις δυο πλευρές. Από τις δηλώσεις αυτές φάνηκε ότι οι σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι καλές… Ο Γιάννης Ναϊτίδης ενοχλήθηκε από αναφορές της προέδρου ότι τον αντικαθιστά γιατί “δεν έχει χρόνο να ανταποκριθεί”. Το θέμα έφτασε μέχρι το Δήμαρχο ο οποίος εξέφρασε την αντίθεση του στην αντικατάσταση Ναϊτίδη σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Maximum fm 93,6 αλλά τελικά η αντικατάσταση έγινε.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη: Γεωστρατηγικός και ενεργειακός κόμβος ή city-break τουριστικός προορισμός;

Χθες υπήρξε νέα συνέχεια στην υπόθεση αυτή, μάλιστα αυτή τη φορά δημόσια στο facebook. O Γιάννης Ναϊτίδης δημοσίευσε σύνδεσμο από την ιστοσελίδα του status radio με άθρο μέσα στο οποίο αναφέρονταν ο ίδιος ως πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Μαΐστρου, υποθέτουμε βέβαια εκ παραδρομής καθώς όλοι οι συντάκτες είναι άνθρωποι…και λογικό είναι κάποια φορά να αποδοθεί λάθος ιδιότητα σε κάποιον.

Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας αντέδρασε με σχόλιο κάτω από την κοινοποίηση του συνδέσμου γράφοντας “Συγχαρητήρια Γιάννη μου!Και Πρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος Μαίστρου????Αλλαξε ο Καλλικράτης?”

Φυσικά υπήρξε συνέχεια στα σχόλια όχι από τον ίδιο τον Γιάννη Ναϊτίδη…όμως το κλίμα αντιπαράθεσης φαίνεται ότι πέρασε πλέον και στους πολίτες… Τα σχόλια παρακάτω:

553453