ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Γιατί δεν απαντάει ο Μητσοτάκης αν θα κρατήσει τη Σοφία Νικολάου στα ψηφοδέλτια και τη ΝΔ;

«Αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε χθες ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, τι είναι αυτό που εμποδίζει τον κ. Μητσοτάκη να πράξει το αυτονόητο;»

«Θα κρατήσει την κ. Νικολάου στα ψηφοδέλτια και στο κόμμα της ΝΔ, ενώ κατηγορείται ότι έχει ζημιώσει το δημόσιο με 2 εκ. ευρώ σύμφωνα με το ΣΔΟΕ;» είναι το ερώτημα που συνεχίζει να θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να το αποφεύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μισόλογα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι «οι υποψήφιοι ανακηρύσσονται από τα πρωτοδικεία».

«Όσο δεν απαντάει ο κ. Μητσοτάκης δημιουργούνται νέα ερωτήματα» τονίζει σε ανακοίνωσή του. «Αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε χθες ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, τι είναι αυτό που εμποδίζει τον κ. Μητσοτάκη να πράξει το αυτονόητο;» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε ακόμη  ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,1 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι θα αποφύγει τις απαντήσεις για την κα Νικολάου με μισόλογα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι «οι υποψήφιοι ανακηρύσσονται από τα πρωτοδικεία».

Το ερώτημα όμως παραμένει: Θα κρατήσει την κα Νικολάου στα ψηφοδέλτια και στο κόμμα της ΝΔ ενώ κατηγορείται ότι έχει ζημιώσει το δημόσιο με 2 εκ. ευρώ σύμφωνα με το ΣΔΟΕ;

Όσο δεν απαντάει ο κ. Μητσοτάκης δημιουργούνται νέα ερωτήματα. 

Αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε χθες ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, τι είναι αυτό που εμποδίζει τον κ. Μητσοτάκη να πράξει το αυτονόητο;»

Πηγή: efsyn.gr