ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Όσο το καθεστώς Μητσοτάκη θα βλέπει τον κλοιό να σφίγγει, τόσο θα επιλέγει πυροτεχνήματα και αντιπερισπασμούς 

“Όσες κασέτες και να ανασύρει από το συρτάρι του το καθεστώς Μητσοτάκη, ας γνωρίζει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”

Σκληρή απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη ΝΔ για το δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida.gr σχετικά με την υπόθεση Βγενόπουλου.

«Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida.gr για την υπόθεση Βγενόπουλου, την οποία επανέφερε σήμερα στο προσκήνιο προφανώς κατ’ εντολή του Μεγάρου Μαξίμου, όπως φαίνεται και από την εσπευσμένη ανακοίνωση της ΝΔ, αφορά μία γνωστή υπόθεση η οποία έχει εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη ήδη από το 2016. Αν υπάρχει οποιοδήποτε νέο στοιχείο, οφείλουν οι κάτοχοί του να δώσουν άμεσα στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αξιολογήσει την αξιοπιστία και τη σοβαρότητά του» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Από εκεί και πέρα, όσο το καθεστώς Μητσοτάκη θα βλέπει τον κλοιό να σφίγγει, τόσο θα επιλέγει πυροτεχνήματα και αντιπερισπασμούς, μήπως και ξεφύγει η δημόσια συζήτηση από την ακρίβεια, τη λεηλασία στο δημόσιο με τα 7 δισ. απευθείας αναθέσεων, την οργή των πολιτών και τις καταγγελίες ακόμη και γαλάζιων ευρωβουλευτών για τις διώξεις δικαστών και δημοσιογράφων, που μας συγκρίνουν με την Ουγγαρία του Όρμπαν» σημειώνει.

Διαβάστε ακόμη  Με τιμές και συγκίνηση υποδέχθηκε η Αλεξανδρούπολη την Ολυμπιακή Φλόγα

«Όσες κασέτες και να ανασύρει από το συρτάρι του το καθεστώς Μητσοτάκη, ας γνωρίζει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Μπορεί να πει το ίδιο και ο κ. Μητσοτάκης για αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα;» καταλήγει με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σημειώνεται ότι το iefimerida.gr έχει από το πρωί ως πρώτο του θέμα δημοσίευμα με τίτλο «Ντοκουμέντο: Ηχητικό του Βγενόπουλου “καίει” Θάνου, Παπαγγελόπουλο και παραδικαστικό – Πώς τον εκβίαζαν». Από την πλευρά της η ΝΔ δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το δημοσίευμα. Σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει «συγκλονιστικά» τα όσα ακούγονται στο «ηχητικό ντοκουμέντο», που αποκαλύπτουν «ένα σκοτεινό κύκλωμα στον χώρο της Δικαιοσύνης, το οποίο λειτουργούσε σε συνέργεια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ». Σπεύδει δε να ζητήσει απαντήσεις από τον Αλ. Τσίπρα.