Τα Ελληνικά Πετρέλαια στηρίζουν την Αλεξανδρούπολη

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Αλεξανδρούπολη έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Ελληνικά Πετρέλαια» Γρηγόρης Στεργιούλης, στο περιθώριο του 1ου Oil and Gas Forum που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην πρωτεύουσα του Εβρου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ.Στεργιούλης σημείωσε: «Η γεωγραφικά ακριτική Αλεξανδρούπολη, βρίσκεται στις μέρες μας στο κέντρο σημαντικών ενεργειακών εξελίξεων. Αποτελεί πύλη, ευρωπαϊκή και ενεργειακή, στην οποία διασταυρώνονται ενεργειακά προϊόντα που προέρχονται από διαφορετικά σημεία μέρη της γης».

Υπενθύμισε άλλωστε ότι τα ΕΛΠΕ έχουν ενεργή παρουσία εδώ, με την καθοριστική απόφαση που έλαβαν πριν από ενάμιση χρόνο για την επαναλειτουργία των εγκαταστάσεών της στην περιοχή, προκειμένου να διευρύνουν και τις εξαγωγές τους στις γειτονικές χώρες.

Διαβάστε ακόμη  «Προοπτική Πολιτών» η νέα παράταξη που προέκυψε μετά την απόσυρση του «Πόλη και Πολίτες»

«Όπως διαπιστώνω στο Forum, κάτι ανάλογο αναμένουν και οι υπουργοί Ενέργειας, τόσο της χώρας μας, όσο και της Βουλγαρίας αλλά και της Σερβίας. Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στα ενεργειακά δρώμενα της περιοχής και θα είναι παρούσα σε οποιαδήποτε εξέλιξη, είτε αφορά πετρέλαιο, είτε φυσικό αέριο, είτε οτιδήποτε άλλο», επισήμανε ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ.