Τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ της Ολυμπιάδας κατάφεραν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Με χαμόγελα και πολλή θετική ενέργεια γέμισε σήμερα, το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, καθώς οι κορασίδες της Ολυμπιαδα Αλεξανδρουπολης συνοδευόμενες από τον προπονητή τους Μιχάλη Γιαβρίδη και τον Πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Χαλκιά, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ioannis Zampoukis – Γιάννης Ζαμπούκης.

🏆Τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ της Ολυμπιάδας κατάφεραν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την περασμένη Τετάρτη 1 Ιουλίου, επικρατώντας της Ένωσης Καβάλας με 65-62, κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου.

🏀Ο δήμαρχος συνομίλησε με τις αθλήτριες και τις συνεχάρη για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια του αγώνα καταφέρνοντας να ανατρέψουν το σκορ αλλά και για την πειθαρχία και την ισχυρή βούληση που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας καθώς δε σταμάτησαν τις ατομικές προπονήσεις τους.

Διαβάστε ακόμη  Παραιτείται ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν

Οι κορασίδες της Ολυμπιάδας συνεχίζουν την προσπάθεια διεκδικώντας νέες διακρίσεις στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 16-21 Ιουλίου 2021. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία