Τα «μεγάλα» έργα συνεχίζονται: Βελτίωση βατότητας ενός χωματόδρομου…

Την βελτίωση της βατότητας του χωματόδρομου που οδηγεί στο σημαντικότερο Κέντρο Εκπομπής των Ραδιοφωνικών Σταθμών του Έβρου στην Πλάκα Αλεξανδρούπολης, υλοποίησε την περασμένη εβδομάδα η Τεχνική Υπηρεσία του  Δήμου Αλεξανδρούπολης, ύστερα από αίτημα των Ραδιοφωνικών Επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Όπως μας ενημερώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ναϊτίδης, ο δρόμος παρέμενε ασυντήρητος επί 30 χρόνια, γεγονός που τον είχε καταστήσει επικίνδυνο και σε αρκετά σημεία, ακόμη και απροσπέλαστο. 

Πολύ κακώς ο δρόμος έμενε 30 χρόνια ασυντήρητος και ορθώς συντηρήθηκε. Δύο μικρές ενστάσεις: Μάλλον αποτελεί ανούσια λεπτομέρεια για τη δημοτική αρχή το γεγονός ότι από τα 30 χρόνια στα οποία αναφέρεται ο κύριος Ναϊτίδης, η δημοτική αρχή ήταν υπεύθυνη τα τελευταία 5. Επιπλέον, θα ήταν σημαντικό να ικανοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα πολλών κατοίκων προκειμένου να γίνουν άμεσα αντίστοιχες διορθωτικές ενέργειες και στα οδοστρώματα της πόλης, τα οποία σε πολλά σημεία είναι σαν βομβαρδισμένα και να μην περιμένουμε τα μεγάλα έργα ασφαλτοστρώσεων που είναι άγνωστο πότε (και αν) θα υλοποιηθούν…

Διαβάστε ακόμη  ΕΒΡΟΣ ΜΕΤΑ: Ολοκληρώθηκε η Α’ Φάση του Στρατηγικού Σχεδίου για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη του Έβρου