Οι νέες τοποθεσίες, σε Αλεξανδρούπολη και Απαλό, στις οποίες οι εν δυνάμει οδηγοί θα μπορούν να επιδεικνύουν, σε πρακτικό επίπεδο, τις γνώσεις τους, καθορίστηκαν με απόφαση του δήμου Αλεξανδρούπολης, μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, αλλά και τις απόψεις των εκπαιδευτών των υποψήφιων οδηγών.

Πιο συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, μετά από μελέτη, κι αφού έλαβε υπόψη τις τοπικές συνθήκες κυκλοφορίας και

στάθμευσης σε όλη την περιοχή, το σχετικό έγγραφο της Π.Ε. Έβρου και τις προτάσεις των εκπαιδευτών, εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο θετικά ως προς τους νέους χώρους για τις πρακτικές εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών που ονειρεύονται να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης. Πρόκειται για :

-το νότιο τμήμα του Απαλού και συγκεκριμένα στον δρόμο από την εθνική οδό μέχρι τη σιδηροδρομική γραμμή, με αφετηρία την οδό Ξενοκάτου και Έβρου. Στη συγκεκριμένη περιοχή, θα υπάρχουν περιορισμοί κυκλοφορίας και στάθμευσης κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από

Διαβάστε ακόμη  Π. Μιχαηλίδης: «Ο Δήμαρχος μου είχε πει ότι θέλει να κλείσει την ΤΙΕΔΑ και τώρα κάνει αύξηση μετ. κεφαλαίου»

Τις 09:00 έως τις 12:00 και κατά περίπτωση από τις 15:00 έως τις 17:00.

-Περιοχή ΚΕΓΕ Αλεξανδρούπολης, στη συμβολή των οδών Παπαδιαμάντη-Μυριβίλη-Πολυζωϊδη.

Εδώ, θα ισχύουν περιορισμοί κυκλοφορίας και στάθμευσης κάθε Δευτέρα και Τρίτη, από ώρα

09:00 έως 12:00 και κατά περίπτωση από 15:00 έως 17:00.