Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 

Η χρήση των τεστ αντισωμάτων (εφ’ όσον αυτά είναι αξιόπιστα) θεωρείται ως η καταλληλότερη προκαταρτική διαδικασία για την παρακολούθηση της πορείας της επιδημίας του COVID -19 και την εμπέδωση αυξημένου κλίματος ασφαλείας στην κοινωνία. Αναμένεται η έναρξη μαζικής και επαναληπτικήςχρήσης τους σαν αντιστάθμισμα της χαλάρωσης των μέτρων Κοινωνικής Απομόνωσης και του Οικονομικού Lockdown, λόγω της πολύ χαμηλής τιμής και της πολύ μεγάλης ταχύτητας εμφάνισης του αποτελέσματος.

Βασικά πλεονεκτήματα των test αντισωμάτων είναι:

– Η ταχεία εμφάνιση του αποτελέσματος (μόλις 10-20 λεπτά),

 Η εύκολη χρήση (δεν απαιτείται ειδικά εξοπλισμένος χώρος)

 Το ιδιαίτερα χαμηλό οικονομικό κόστος ανά τεμάχιο. 

Τα πλεονεκτήματα αυτά επιτρέπουν την μαζική τους χρήση και ως εκ τούτου την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους απασχολούμενους σε διάφορους εργασιακούς χώρους καθώς επίσης και στους κατοίκους των περιοχών με απασχολήσεις υψηλών συγκεντρώσεων όπως εποχιακής εργασίας ή πύλες εισόδουεπισκεπτών, τουριστικές περιοχές, περιοχές εγγύς Μεταναστευτικών δομών ή καταυλισμών Ρομά κλπ. 

ΤΑ TEST ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ARATOSMEDICA

Τα τεστ αντισωμάτων COVID -19 IgM/IgGColloidal Gold, της ARATOS MEDICA, όπως προβλέπει η Ελληνική νομοθεσία έχουν κοινοποιηθεί στον Ε.Ο.Φ. και προσμετρούνται στις κρατικές εφεδρείες αντιμετώπισης έξαρσης επιδημίας, του Υπουργείου Ανάπτυξης. Επί πλέον διαθέτουν έγκριση κυκλοφορίας από την Γερμανική Δημοκρατία. Είναι πιστοποιημένα με ISO και πληρούν τις συνθήκες CE. Διακρίνονται για την κορυφαία ευαισθησία τους (ποσοστό 97,6%) και την απόλυτη αξιοπιστία τους στα θετικά κρούσματα (ποσοστό 100%).

Διαβάστε ακόμη  «Επαρκή αιτιολόγηση» ζητά το Υπουργείο Υγείας για να δώσει άδεια για αποτελεσματικούς ψεκασμούς για τα κουνούπια!

Προσφέρονται σε συσκευασίες των 25 τεστ.

Τα Rapid test της ARATOS MEDICA, έχουν ήδη  κριθεί ως ιδιαιτέρως χρήσιμα για τον έλεγχο της επιδημιολογικής πορείας από:

*Δήμους, (Άργους Μυκηνών, Ναυπλιέων, Πύργου Ηλείας, Νέας Σμύρνης Αττικής, κ.α.)

*Συλλόγους Γονέων και Σχολικές Επιτροπές, για τον έλεγχο των καθαριστριών των σχολικών μονάδων.

*Δημοτικούς Οργανισμούς, Εταιρείες, και Προγράμματα, όπως: Βοήθεια στο Σπίτι (Έλεγχος των εργαζομένων). Ταμειακοί υπάλληλοι ΔΕΥΑ. Εργαζόμενου σε Πολιτιστικούς Οργανισμούς με επαφές με φορείς κλπ.

*Σώματα Ασφαλείας., Έλεγχος στελεχών, κατόπιν προμήθειας και προσφοράς από τοπικούς επιχειρηματίες.

*Επιχειρήσεις έντασης απασχόλησης και έντασης επαφής, όπως Συσκευαστήρια, Supermarket, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, κλπ.

Ο σημαντικός αριθμός Φαρμακείων και Μικροβιολογικών κέντρων, που έχουν ήδη προμηθευτεί και χρησιμοποιούν τα testαντισωμάτων της ARATOS MEDICA, με άριστα αποτελέσματα, έρχεται να επιβεβαιώσειτην αξιοπιστία και την χρησιμότητα του προϊόντος.

Για την ARATOS MEDIKA

Dr Νίκος Μπογονικολός

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σας επισυνάπτουμε Βίντεο διάρκειας 1 λεπτού όπου μπορείτε να δείτε τη απλότητα της εφαρμογής.