Τα σκάνδαλα «καίνε» την κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεχής η δημοσκοπική φθορά

«Συναγερμός» στο Μαξίμου και τη γαλάζια παράταξη για όσα… έρχονται!!!

Λίγους μήνες πριν τις εκλογές και εν αναμονή της προκήρυξής τους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κορυφώνεται η «ένταση» στο εσωτερικό της κυβέρνησηςκαι ο αντίκτυπος στην κοινωνία, μιας σειράς από σοβαρά ζητήματα που δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας στα οικονομικά δεδομένα των πολιτών.

Η κυβέρνηση παραμένει «στριμωγμένη»καθώς δεν έχει να διαχειριστεί μόνο τα ζητήματα της οικονομίας, του πληθωρισμού και της ακρίβειας, τα οποία «καίνε» την κοινωνία, αλλά επιβάλλεται να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τα σκάνδαλαπου βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Με δεδομένο πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές, το Newsbomb.gr θα ανοίξει όλους τους «καυτούς» φακέλους, με αποκαλυπτικές έρευνες και ρεπορτάζ για όλα τα μεγάλα θέματα, προκειμένου οι πολίτες να γνωρίζουν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης σε όλα τα μέτωπα.

Το mega σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, το οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποβαθμίσει, εντείνει το προβληματικό σκηνικό που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη γαλάζια παράταξη και το οποίο ξεκίνησε με την υπόθεση Πάτση, του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με τις εισπρακτικές και offshore εταιρείες που απέκρυβε εκατομμύρια από το Πόθεν Έσχες του, τελεί και αυτή σε καθεστώς πάγου και κανένα στέλεχος της ΝΔ δεν θέλει να την επαναφέρει στον δημόσιο διάλογο.

Σημειώνεται πως ο βουλευτής Γρεβενών είχε αποκαλυφθεί το Μάιο του 2020 ότι είχε offshore εταιρείες στην Κύπρο και πως είχε αποκρύψει από το Πόθεν Έσχες του μεγάλου ύψους περιουσιακά στοιχεία και συμμετοχές σε εταιρείες. Αν και όπως προαναφέρθηκε είχε γίνει επίσημη καταγγελία η κυβέρνηση μέχρι την τελευταία στιγμή έλεγε ότι δεν γνώριζε καθόλου τις δραστηριότητες του κ. Πάτση.

Διαβάστε ακόμη  Ανακαλείται η άδεια της πρώην τράπεζας Έβρου

Παράλληλα μέσω της έρευνας του Newsbomb.gr θα μπουν στο μικροσκόπιο τα καλώς και τα κακώς κείμενα που αφορούν στην διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και τους χειρισμούς της στην ενεργειακή κρίση και φυσικά τη στρατηγική που ακολούθησε στα μεγάλα εθνικά θέματα με κορυφαίο ζήτημα τα ελληνοτουρκικά.

Στην εκλογική δεξαμενή της δεξιάς παράταξης υπάρχει έντονη δυσαρέσκειαγια όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν ακόμα και με αποκαλύψεις για απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ που κάνει η Κυβέρνηση σε νεοσύστατες ΙΚΕ γαλάζιων ημετέρων…

Για τους παραπάνω λόγους γίνονται απολύτως σαφή τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων όπου οι πολίτες αξιολογούν ως πολύ σοβαρά τα ζητήματα διαφάνειας και διαφθοράς. Ταυτόχρονα είναι κοινό μυστικό ότι για όλα αυτά τα ζητήματα βράζει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ παρά τα όποια μασάζ επιχειρεί το Μέγαρο Μαξίμου στους βουλευτές. Γι’ αυτό και αρκετά στελέχη της παράταξης ζητούν επιτακτικά να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Το Νewsbomb.gr παρακολουθεί στενά όλες αυτές τις υποθέσεις που έχουν συνταράξει την κοινή γνώμη και είναι έτοιμο να ανοίξει τους φακέλους όλων των καυτών θεμάτων ρίχνοντας φως στην αλήθεια.

Πηγή