Τέμπη: Η δικογραφία στην Εξεταστική που «μπάζωσε» άρον άρον η Ν.Δ.

Πράσινο φως από το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας την ώρα που η Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών ολοκλήρωσε τις εργασίες της

Θετική γνωμοδότηση από το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για μεταβίβαση τμήματος της δικογραφίας για το έγκλημα στα Τέμπη στην Εξεταστική Επιτροπής της Βουλής.

Σε μια Εξεταστική Επιτροπή, όμως, που ολοκλήρωσε με τρόπο εκρηκτικό τις εργασίες της την περασμένη Τρίτη, μετά από κατάπτυστες «γαλάζιες» μεθοδεύσεις, την ώρα που σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητούσε παύση εργασιών μέχρι να φτάσει η δικογραφία στη Βουλή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το Συμβούλιο Εφετών άναψε το «πράσινο φως» σήμερα το πρωί, ενώ η γαλάζια πλειοψηφία επέμεινε στο κλείσιμο των εργασιών της Επιτροπής παρότι η Εισαγγελία είχε απαντήσει την Τρίτη ότι επίκειται σχετική απόφαση.

Η απόφαση αυτή εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Νέα Δημοκρατία και τις μεθοδεύσεις που οδήγησαν στο άρον άρον «μπάζωμα» της Εξεταστικής Επιτροπής.

Διαβάστε ακόμη  Τριπλάσιες αφίξεις στα νησιά με τη βίζα «εξπρές» – Ακόμη το σκέφτονται στην κυβέρνηση για τη Σαμοθράκη

Για τις εξελίξεις τοποθετήθηκε, άλλωστε, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική, Βασίλης Κόκκαλης, υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση του Συμβουλίου επιβεβαιώνει την βιαστική απόπειρα συγκάλυψης από την πλευρά της Ν.Δ.

Αναλυτικά αναφέρει:

Το «πράσινο φως» από το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για τη διαβίβαση της δικογραφίας αποτελεί την πλήρη επιβεβαίωση των όσων από την πρώτη στιγμή ισχυριστήκαμε και προβάλαμε στην εξεταστική επιτροπή. Είναι αδιανόητο η εξεταστική να ολοκληρώνει τις εργασίες της άρον – άρον και χωρίς να έχει σαφή εικόνα της εξελισσόμενης δικαστικής έρευνας. Η κυβερνητική πλειοψηφία βιάστηκε να συγκαλύψει, βιάστηκε να μπαζώσει την αλήθεια, όπως ακριβώς μπάζωσε και τον τόπο του εγκλήματος το δίδυμο των κυρίων Τριαντόπουλου και Αγοραστού. Έστω και αργά όμως, η αλήθεια θα λάμψει και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί.