Τελικώς… η ΔΕΥΑΑ προσλαμβάνει και γυναίκες!

Με σεξιστικές, απαξιωτικές για τις γυναίκες εκφράσεις είχε σχολιάσει πριν περίπου 2 μήνες ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Μπάμπης Μιχαηλίδης στο ραδιοφωνικό σταθμό του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Κολιού, τις αιτήσεις που καταθέτουν συμπολίτισσές μας, προκειμένου να εργαστούν στην επιχείρηση ως εργάτριες. 

Στο επίμαχο ηχητικό απόσπασμα, ο κ. Μιχαηλίδης, αφού ενημέρωνε τους ακροατές για τις προσλήψεις στη δημοτική επιχείρηση, συμβούλευε τις γυναίκες να μην υποβάλλουν αιτήσεις γιατί όπως είχε πει χαρακτηριστικά «η δουλειά είναι δύσκολη». Μάλιστα, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό, είχε συμβουλέψει (!) μία γυναίκα εργαζόμενη της επιχείρησης να παραιτηθεί και τη θέση της να καταλάβει ο επόμενος επιτυχών που ήταν άνδρας. Στη ροή του λόγου του επενέβαινε και ο κ. Κολιός, ο οποίος φαίνονταν να διασκεδάζει με όσα έλεγε ο κ. Μιχαηλίδης.

Διαβάστε ακόμη  Περιοδεία – παρωδία Σταϊκούρα στον Έβρο με αναμάσημα βαλτωμένων έργων

Τα σχόλια αυτά είχε στηλιτεύσει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Πόλη & πολίτες». 

Τελικώς, όπως προκύπτει από απόφαση του ίδιου του κ. Μιχαηλίδη, η ΔΕΥΑΑ προσλαμβάνει και γυναίκες, άσχετα αν ο ίδιος, όπως είχε πει, θεωρεί δύσκολη τη δουλειά του εργάτη στην επιχείρηση.

Πιο συγκεκριμένα, η ΔΕΥΑΑ προχώρησε στην  πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου από 05/11/2020 έως 04/07/2021, των παρακάτω:

1. Σ.Ι. ΥΕ Εργάτης, στο τμήμα Η/Μ-ΕΕΛ.

2. Κ. Ε.  ΥΕ Εργάτρια, στο τμήμα ΄Υδρευσης, Υπ/μα ΔΕΥΑΑ στις Φέρες.

Ίσως να έγινε κάποιο…  θαύμα, σαν αυτό που δημοσίευσε στη σελίδα του στο fb ο κ. Μιχαηλίδης…

https://www.facebook.com/photo?fbid=3762107827156467&set=a.378256518874965