Τέταρτη διακοπή της δίκης της δολοφονίας και του βιασμού της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη. Μητέρα Ελένης : Κανείς δεν νοιάζεται για μας. 

Τέταρτη διακοπή της δίκης της δολοφονίας και του βιασμού της άτυχης Ελένης

Σε νέα διακοπή -τέταρτη κατά σειρά- οδηγήθηκε η δίκη για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού και της άγριας δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, με τους γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας να αντιδρούν

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 6 Απριλίου 2022 καθώς ένα μέλος της σύνθεσης νοσεί με κορωνοϊό, κι ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένη η κατάθεση των γονιών της φοιτήτριας.

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Τι, δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω.

Πατέρας Ελένης: Κύριε πρόεδρε να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου.

Πρόεδρος: Το έχουμε κοιτάξει.

Πατέρας Ελένης: Γονέας του ενός απειλούσε τους μάρτυρες. Παρακαλώ να έχουμε το δέοντα σεβασμό κυρία πρόεδρου.

Παρόντες στη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν και οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση οι οποίοι πρωτοδίκως έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια ο καθένας.

Πριν από τη διακοπή της δίκης η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, θύματα εγκληματικών ενεργειών, που βρίσκονταν στο δικαστήριο προς συμπαράσταση στους γονεις της 21χρονης φοιτήτριας αντέδρασαν όταν αντίκρισαν τους κατηγορουμένους.

Μητέρα Ερατούς: Κάτω τα μάτια σας, μην κοιτάτε τη μάνα δολοφόνοι!

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Να ψοφήσεις π… γιε! Εσύ είσαι ο Λ…;

Μητέρα Ερωτούς: Τουλάχιστον κάτω το βλέμμα σας φονιάδες!

Μητέρα Γαρυφαλλιάς: Να τους βλέπουμε, αντί να σκύβουν το κεφάλι, να γελάνε. Ούτε ένα ίχνος μετάνοιας. Ξέρουν τι θα πει μετάνοια; Να ρωτήσουν εμένα που έχω την κόρη μου στο τάφο. Ντροπή σας και ντροπή και στους γονείς σας που έρχονται εδώ, αλήτες! Αλήτες! Ντροπή σας! Που θέλετε και Εφετεία και δικαιώματα.

Μητέρα Ερωτούς: Τα κεφάλια σας χαμηλά, δολοφόνοι. Τι τα φυλάτε τα καλόπαιδα, μην πάθει τίποτα μία τρίχα από τα μαλλιά τους; Να σας φέρουμε και παπά ρε να εξομολογηθήτε, να πάτε στον παράδεισο.

Μητέρα Γαρυφαλλιάς: Εδώ… μας υποχρεώνουν να βλέπουμε τους φονιάδες!

Μητέρα Ερατούς: Χάρη σε αυτούς δεν έχουμε τα παιδιά μας!

Πηγή CNN Greece