Θα ξεχάσουμε τα ελληνικά μας κύριε Ναϊτίδη… Δείτε τι ονομάζει «πάρκα τσέπης»!

Η κατασκευή ενός τσιμεντένιου διαδρόμου μέσα σε ένα παρκάκι που προϋπήρχε ονομάζεται «πάρκο τσέπης» σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη. Ομοίως και η κατασκευή μίας τριγωνικής νησίδας, χωρίς κανένα απολύτως φυτικό στοιχείο, παγκάκι κτλ. Κι αυτό είναι «πάρκο τσέπης» κατά τον κύριο Ναϊτίδη

Σε ανάρτηση του στο facebook, ο πρόεδρος της Κοινότητας προσπαθεί να κάνει το άσπρο – μαύρο, υποτιμώντας όχι μόνο τη νοημοσύνη μας, αλλά και το όποιο έργο έχει υλοποιήσει η δημοτική αρχή Ζαμπούκη στον συγκεκριμένο τομέα. Ναι, έχουν δημιουργηθεί κάποια πάρκα τσέπης, 3-4 σε όλη την πόλη, όμως, όχι, ένας τσιμεντενιος διάδρομος και  μία νησίδα δεν αποτελούν πάρκα τσέπης. Παρ’ όλα αυτά ο κύριος Ναϊτίδης τα περιλαμβάνει στην ανάρτησή του και στο φωτογραφικό  υλικό που τη συνοδεύει…

Διαβάστε ακόμη  Καθημερινά, ανθρώπινα δράματα στην Αλεξανδρούπολη της «ανάπτυξης»…

Δείτε την ανάρτηση:

“Περισσότερα από 15 σημεία εντός του αστικού ιστού έχουν διαμορφωθεί και έχουν αλλάξει όψη σε συνεργασία με τις αρμόδιες αντιδημαρχίες και υπηρεσίες του δήμους μας.

Μπορεί να μην είναι πολύ μεγάλα (εξ ου και το όνομά τους), η συμβολή τους όμως στο περιβάλλον και την κοινωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ο λόγος για τα «πάρκα τσέπης», τα οποία εκτός του ότι στολίζουν τον ιστό της πόλης μας, δίνουν και νότες πρασίνου στους κατοίκους της.

Ο πολιτισμός της καθημερινότητας δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της καθημερινής διαβίωσης των κατοίκων σε επίπεδο γειτονιάς».