Θετικές εξελίξεις για τη Νυμφαία.

Θετικές εξελίξεις για τον Μεθοριακό Σταθμό της Νυμφαίας προαναγγέλει ο βουλευτής της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Συγκεκριμένα :

Για το δρόμο αυτό αγωνίστηκα να γίνει, κόντρα σε προκαταλήψεις, όταν πολλοί τον αμφισβητούσαν. Ολοκληρώθηκε το δύσκολο τμήμα του σε ελάχιστο χρόνο το 2009. Στοίχισε 124 εκ. Ευρώ. Αποδείχθηκε το μεγαλύτερο έργο στην Περιφέρεια, διότι υποδέχεται πάνω από 1,8 εκατομμύρια ΙΧ το χρόνο, συμβάλλοντας στην Τουριστική ανάπτυξη της Αν. Μακεδονίας και της Θράκης.
Πέρυσι το κλείσιμο του για υγειονομικούς λόγους μας στοίχισε οικονομικά. Φέτος πρέπει να ανοίξει. Παρά την κυβερνητική δέσμευση η τοπική αναποτελεσματικότητα και η κεντρική αδιαφορία κάποιων οδήγησε στο τελευταίο ΦΕΚ.
Η στοιχειοθετημένη αντίδραση και διεκδίκηση μας έπιασε τόπο. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και ιδιαίτερα τον διευθυντή του Γ. Δημητριάδη καθώς και τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου για τη στήριξη. Επίσης τους συναδέλφους Ν. Παναγιωτόπουλο και Μ. Λαζαρίδη για τη συνεργασία.
Πριν από λίγο μίλησα με τον Στρατηγό της Αστυνομίας κ. Π. Συριτούδη. Με ενημέρωσε ότι ήδη:

  1. Προχωρά η ηλεκτρική σύνδεση του isobox και ο φωτισμός του σημείου.
  2. Θα τοποθετηθεί δεύτερο isobox από την αστυνομία.
  3. Θα εγκατασταθούν σκίαστρα και φράχτης από το στρατό και θα διαπλατυνθεί το πάρκινγκ από το στρατό.
  4. Θα εγκατασταθεί γεννήτρια για έκτακτες ανάγκες από το στρατό.
  5. Θα τοποθετηθούν χημικές τουαλέτες από τα Επιμελητήρια.
  6. Θα προχωρήσει η σύνδεση του νερού.
  7. Τοποθετούνται Αστυνομικοί που έχουν ήδη προμηθευτεί με iPad για τους ηλεκτρονικούς ελέγχους των πιστοποιητικών και ενισχύεται η προσβασιμότητα του 4G
  8. Διαγραμμίζεται ο χώρος ώστε ο δειγματοληπτικός έλεγχος να μη δημιουργεί περιττές καθυστερήσεις.

Είμαστε σε απόλυτο συντονισμό, ώστε να μη χαθεί η ευκαιρία για την περιοχή μας να αξιοποιήσουμε το τουριστικό ρεύμα από τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ροδόπη. Η ιστορία αυτή ελπίζω να είναι πολιτικά διδακτική για κάποιους, διότι η πολιτική για τον τόπο δεν ασκείται ούτε με φωτογραφίες, ούτε μόνο με δελτία τύπου αλλά με υπεύθυνη δουλειά, με συντονισμό και συνεργασία για την παραγωγή αποτελεσμάτων.