Θράκη: Ένα φέρετρο στη μέση του πουθενά…

Η Θράκη, ως γνωστόν, κρύβει πολλές εκπλήξεις, τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους κατοίκους της. Καθημερινά, προσφέρει συγκινήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες. Περίπου όπως αυτή που έζησε ένας πολίτης σε ερημικό δρόμο της Ξάνθης…

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11 το πρωί της Τρίτης 4/6 στο δρόμο που συνδέει την Μονή της Καλαμούς με την Ξάνθη. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής, όπως αναφέρει το «Εμπρός», παρατήρησε πως υπήρχαν περιπολικά. Πλησιάζοντας διαπίστωσε ότι οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ένα φέρετρο και το είχαν ανοίξει!!!

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. Σύμφωνα με πληροφορίες το φέρετρο ήταν πεταμένο και όχι θαμμένο. Εντοπίστηκε από το Δασαρχείο Ξάνθης και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Οι αστυνομικοί το άνοιξαν και διαπίστωσαν ότι είναι άδειο. Διενεργούνται περαιτέρω έρευνες για να εξακριβωθεί πώς και γιατί βρέθηκε ένα φέρετρο πεταμένο,  ενώ ειδοποιήθηκε ο δήμος Ξάνθης προκειμένου να το παραλάβει. Ζωή σε λόγου μας, τι άλλο  να πούμε!