Τη γυναίκα που ψήφισε κατά της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων, φέρνει για επίσκεψη η ΝΟΔΕ Έβρου

Επισκέψεις θα έχει αύριο Τετάρτη η ΝΟΔΕ Έβρου. Στο πλαίσιο της νομαρχιακής συνέλευσης Έβρου του κόμματος θα παραβρεθεί στην Αλεξανδρούπολη η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, η οποία και θα μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις.

Η Μαρία Σπυράκη για όσους δεν θυμούνται, είναι μια από τους ευρωβουλευτές της ΝΔ που όταν τέθηκε θέμα για τη διοργάνωση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο -υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αναφορών- δημόσιας ακρόασης για τις γερμανικές αποζημιώσεις, ψήφισε όχι.

Πέραν του θέματος αυτού, η ευρωβουλευτής έχει μια ακόμα “ενδιαφέρουσα” ψήφο στο ενεργητικό της, καθώς μαζί με τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές της ΝΔ, ψήφισε ΝΑΙ, στο να δοθεί στον Καναδά το δικαίωμα… να παράγει προϊόν με το όνομα “φέτα”.

Διαβάστε ακόμη  Ευαισθησίες της ΕΛΑΣ, μετά τη δολοφονία της Κυριακής…

Για το θέμα των αποζημιώσεων αναδημοσιεύουμε απόσπασμα από το σχετικό άρθρο της Ελευθεροτυπίας

“Μπλόκαραν και πάλι τις γερμανικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα οι ευρωπαϊκοί σχηματισμοί στους οποίους συμμετέχουν οι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ. H πρόταση του ευρωβουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότη Μαριά, για τη διοργάνωση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο -υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αναφορών- δημόσιας ακρόασης για τις γερμανικές αποζημιώσεις, συνάντησε «τοίχο».”

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν όχι, ήταν οι Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος, Θοδωρής Ζαγοράκης