Τι να τον κάνεις τον Εβρίτη Υφυπουργό, όταν έχεις τον Βολιώτη Υφυπουργό;

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Τριαντόπουλο είχε ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος για το θέμα των απλήρωτων ελαιοπαραγωγών της Αλεξανδρούπολης

Διότι, τι να τον κάνεις τον Εβρίτη Υφυπουργό, όταν έχεις τον Βολιώτη Υφυπουργό;

Ο κύριος Δερμεντζόπουλος βρέθηκε με τον κύριο Τριαντόπουλο στο πλαίσιο της ομιλίας του Πρωθυπουργού στη Βουλή, όπου ανακοινώθηκαν μέτρα για την ανακούφιση των αγροτών. «Του μετέφερα την ανάγκη να επισπευστεί η διαδικασία της προκαταβολής (το 50% της επιχορήγησης) για τους ελαιοπαραγωγούς, που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού» σημείωσε ο βουλευτής.

Με την κίνηση του αυτή, σαν να…παρέκαμψε  τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και συντοπίτη του Σταύρο Κελέτση. Απευθυνόμενος στον κύριο Τριαντόπουλο για ένα θέμα που και σε επίπεδο τοπικό και σε επίπεδο αρμοδιοτήτων, θα έλεγε κανείς πως αποτελεί περισσότερο αντικείμενο του κυρίου Κελέτση.

Διαβάστε ακόμη  Στα…μετόπισθεν της σύγκρουσης κυβέρνησης – αγροτών ο Υφυπουργός Σταύρος Κελέτσης

Βέβαια, σαν να μας ήρθε στο μυαλό και μία…εμπλοκή μεταξύ των δύο βουλευτών από τον Έβρο, από τον Νοέμβριο του ’22, τότε που έγινε μία συνάντηση εκπροσώπων των φορέων για το εθνικό πάρκο του δάσους της Δαδιάς με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά. Οι δύο βουλευτές είχαν ξεχωριστές αναρτήσεις για το θέμα. Ο κυριος Κελέτσης έλεγε ότι συνάντηση έγινε «με πρωτοβουλία του βουλευτή Έβρου κ. Σταύρου Κελέτση», ενώ ο κύριος Δερμεντζόπουλος  ότι στη συνάντηση «συμμετείχε και ο βουλευτής Σταύρος Κελέτσης» … (Δείτε εδώ περισσότερα https://evrosonline.gr/keletsis-dermentzopoylos-mperdepsa/)

Σε κάθε περίπτωση, πάντως το συμπέρασμα είναι: Τριαντόπουλος – Κελέτσης : 1-0